Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blehhha

marihuana- mam pytania

Polecane posty

Gość blehhha

1. po jakiej ilości wypalonej marihuany osoba wcześniej nie paląca odczuje efekty jej działania? 2. jaki macie/ mieliście kontakt z marihuana? np: pale/ kiedys palilam/ widzialam/ itd 3. czy jesteście za legalizacja? odpowiedzi potrzebna mi sa w celach hmmm powiedzmy naukowych, z góry dzięki

Gość zielona zapalniczka
1.to zależy od postaci w jakiej ją palisz - czyst, czy zmieszana z tytoniem. wystarczy około 0,1 g żeby się przekonać do czego te liście są zdolne 2. palę 3. tak

Gość Kobietka 23
1)to zalezy od jaranego zioła i od oosby jarającej,jej ogranizmu,można się ujarać mocno dwiema chmurami porządnej maryśki lub dwudziestoma slabego matexu 2)palę o czasu do czasu,teraz już mniej z racji braku czasu(praca,studia,nauka) ale kiedyś palilam caaaaaałkiem sporo;-)Od czasu do czasu lubię przyjarać:-P 3)tak,jestem za legalizacją ale w Polsce to byloby z tym ciężko bo nasze spoleczeńswto jeszcze do tego nie dojrzało...

Gość Kobietka 23
pewnie,że tak-)

Gość zielona zapalniczka
a co Wam stoi na przeszkodzie?? Długi weekend się zaczął w końcu, nie wiem jak Wy, ale ja skorzystam :D

Gość blehhha
dzięki bardzo za odpowiedzi, możecie jeszcze opisać kompletnemu laikowi co się czuje po wypaleniu marihuany?

Gość Kobietka 23
tego sie nie da opisać ani porownać do czegokolwiek,to trzeba poczuć;-)Samemu zajarać i na wlasnej skorze przekonać sie jak to jest...a jest fantastycznie;-)Przynajmniej wg mnie...nie namawiam nikogo do jarania,kazdy zrobi tak jak uwża za sluszne, w każdym bądź razie aby sie przekonać jak to jest po marihuanie trzeba ją samemu zajarać...i przekonać sie na wlasnej skórze jak to jest:-)

Gość bartosz99
a w jakim sklepie mozna to kupic bo wszedzie pytam i nigdzie nie maja.

Gość Kobietka 23
w Biedronce:classic_cool:

Gość Kobietka 23
:-D

Gość zielona zapalniczka
o, moderrra skasowali.... ciekawe dlaczego, hmmm pozdrawiam znad biedronkowych lodów :P zielona z.

Gość jestem za legalizacją

Gość zielona zapalniczka
aha, jeszcze jedno... wszystkim zainteresowanym teamtem polecam forum http://talk.hyperreal.info nie, żebym namawiała, ale jeśli chce się z czymś eksperymentować, to warto wiedzieć co to jest i czego się można po tym spodziewać. nic, ponad świadomość własnych czynów. ;) pozdrawiam

ja nie jaram..ale znajjomi tak...dzis se jeden na imprze na plazy blanta jaral..ochydny zapach to mialo:O taki zgnily... choc czlek sie potem tak wyluzuje:P

1.pierwszy raz niewiele poczulam, slabe bylo, za drugim razem po dwoch buchach. 2.od kilku lat pale tylko okazjonalnie 3.tak

Ja jak zaczynalam palic, palilam nalogowo papierosy i tez kaszlalam ;) osobiscie uwazam, ze kaszel jest wyznacznikiem tego, ze buch byl porzadny :classic_cool: i bardziej wtedy dziala

1. tak, jak napisali poprzednicy - to zalezy od wielu czynnikow :) 2. od czasu do czasu na imprezach lub wyjazdach, nie jestem moze jakas namietna i czesta palaczka trawy, ale lubie sobie przypalic :) 3. jak najbardziej! w trosce o deficyt budzetowy!! a co do odczuc - ja osobiscie po paru \"sztachnieciach\" jestem wyluzowana i w superswietnym humorku, a po wiekszej ilosci dostaje smiechawy. kiedys podobno jak zaczelam sie skrecac ze smiechu, to dmuchnelam w fajke i wszystko wydmuchalam (mimo, ze to byla normalna, drewniana fajka, a nie zadne male, szklane badziewie), ale wiem to tylko z opowiadan, bo bylam tak przy okazji wstawiona, ze nie pamietam, a SZKOODA!! :) ps. nie pale papierosow i jak pale trawe, to nieraz lzawia mi oczy, chyba jestem troche niedostosowana do dymu :O

a normalne je to,ze jak jestem \"bierną\"palaczką tez jestem troche wyluzowana i jest mi strasznie gorąco? do tego jeszcze piwo pilam...

wiem,wiem...tylko ciekawe czy to normalny objaw czy efekt placebo...ja tam jarac nie mam zamairu bo mam strasznie slabą wole i sklonnosc do uzaleznien po tatusiu(tez jara :P)

to jest normalny objaw- bo trawa sie nie zaciagasz jak papierosem, wiec wciagnelas dym tak samo jak kolega.Moze mniej ale jednak ;)

Gość biedronka123
:-)))

hm, no w sumie to nie wiem, jak przy papierosie, bo papierosow nie pale.. wiec takie porzadne wdychanie dymu i trzymanie go chwile w plucach to nie jest zaciaganie, tylko \"polykanie\"? to co to do cholery jest zaciaganie????

jak pale trawe to dym tak jakbym wsysala...i potem przytrzymuje i nie wydycham... Przy zaciaganiu wciagalam troche inaczej ale nie umiem tego opisac, papierosy palilam 8 lat wiec bylo to dla mnie cos tak naturalnego, ze nie zwracalam uwagi na to jak to robie :) ja w kazdym razie czuje roznice przy paleniu jednego i drugiego :)

Gość lepiej wypic dwa browary
niz jakis syf palic, ktory moze byc zaprawiony jakas chemia