Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panamaa

WCZORAJ ZROBIłO MI SIE BARDZO PRZYKRO GDY MOJ men.obejrzał sie za WIESZAKIEM

Polecane posty

Gość madlen 2222
moim zdaniem jestes zazdrosna i masz kompleks ze nie ejstes wystarczająco zgrabna, mimo wszystko.. Ale to co sie dzieje to dzieje sie tylko dookola twojej glowy przez 24 h w myslach... ze on odrazu ma na tamtą ochote, ze zaraz cie zdradzi itd itp. daj spokoj, wcale nie oznacza ze jestes wrazliwa tylko chyba nadwrazliwa.. albo poprostu wydziwiasz. co to za zwiazek zeby zakazywac partnerowi patrzec sie na drugiego czlowieka?? nei rozumiem?? bez sensu, kobieto ,zawsze znajdą sie ladniejsze, mlodsze, brzydsze, grubsze, chudsze, rozumiesz?? jesli bedziesz z tego robic problem to wogle z nikim nie wytrzymasz bo wszedzie bediesz widzisz zagrozenie, nawet w sprzedawczyni w sklepie.

Gość hmmmm a ja Cie
rozumiem!!! tez uwazam, ze w milosci nalezy sue drugiej osobie szacunek (nie wynika to z zzadrosci, komplexow itp itd)...wiadomo, ze zerkniecie na fajna dziewczyne nie jest przestepstwem, ale jesli ma sie ukochana, nie powinno sie tego robic w jej obecnosci, a juz odwracanie glowy za siebie jest nie do pomyslenia... na pewno musialo Ci sie zrobic glupio, ze idziesz z takim 'palantem'....Twoj partner na ulicy obktreca glowe za inna....na pewno jest to upokorzenie i wstyd:O przeciez wymaganie szacunku dla siebie nie jest oznaka nadwrazliwosci czy kompleksow...no ludzie kochani;)

Gość panamma
on własnie chyba przestał mnie szanowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość panamma
madlen 222 juz pisałam ze ona była chuda jak drag wysoka, szczydlowata, i nie znaczy to ze była zgrabna.. nie była zgrabna..!!tylko chuda...same kosci... ja nie wiem media niektorym juz poprzewracały totalnie w głowach wmówiły ze kosci sa piekne i ludzie uwierzyli...w brednie. cyba moj facer tez zbiorowa ułuda!! Nie nie ma komplesow co najwyzej musiałbym miec kompleks wagi!!! bo ona wazyła około 37 kg a ja waze 55 wiec..

Gość poooomaranczka
Dziewczyny, ja was czasem nie rozumiem. Czy facet nie ma prawa zerknąć juz na ładna laskę na ulicy ?A wy sie nie ogladacie za przystojnymi facetami ?

Gość hmmmm a ja Cie
tak ale zauwaz ze nie mowimy o zerknieciu, jakism dyskretnym kulturalnym!!! tylko o prostackim odwracaniu sie i wodzeniu wzrokiem na jakas laska....i to w obecnosci swojej kobiety...to juz jest przegiecie....swiadczy o braku kultury tego pana:O

Gość hmmmm a ja Cie
tak ale zauwaz ze nie mowimy o zerknieciu, jakism dyskretnym kulturalnym!!! tylko o prostackim odwracaniu sie i wodzeniu wzrokiem na jakas laska....i to w obecnosci swojej kobiety...to juz jest przegiecie....swiadczy o braku kultury tego pana:O

Gość madlen2222
panama = sama sobie przeczysz.wpierw mowisz ze sie gapi i mu szczeka prawie opadla, ze pewnie lubi chude....potem ze ona to taka pokraka ze pewnie ze zdziwienia sie gapil... i teraz piszesz ze ona brzydka i on dlatego sie patrzyl - tak wiec o co ci chodzi??? skoro byla z niej taka pokrakaj ak mowisz to pewnie dlatego sie gapil i wez juz przestan robic problemy i robic z igly widly, wspolczuje facetowi, skoro taki szczegol wprawia cie w wielkie watpliwosci odnosnie waszego zwiazku.jakbym widziala kulawego psa z 3 nogami tez bym sie obejrzala. no ludzie! ona nie wydziwia ze on sie patrzyl na ladna laske tylko ze na dziwne to to sie patrzyl. i nie rozumiem w koncu gdzie ty masz problem???? watpie zeby mu przez mysl przeszlo ze chcialby sie z ta dziewczyna jakos zblizyc. wez juz daj spokoj ,serio. jak sie spojrzy na jakas sex bombe to wtedy mozesz zalozyc taki topik. ;P

Gość poooooooomaranczka
Faceci z niektorymi laskami to mają zycie...

Gość panamma
tak jestem cholernie zazdrosna... tym bardziej, ze ona jemu przypominała jego była laske

Gość twoj facet to
bad man

Gość kakalupa
mnie mój ostatno na widok zdjęcia w necie powiedział , ze seksualnie kręca go laski typu DODA... a ja bynajmniej jej nie przypominam :(

Gość BIBA
Ludzie opanujcie sie. Ja byłam kiedyś z moim nażeczonym w hipermarkecie w pewnym momencie obejżałam się na niego , patrzę a on gapi się na jedną laskę , a konkretnie na jej tyłek i muszę wam powiedzieć że miał na co się gapić . Jak żyję 30 lat nie widziałam takiego tyłeczka. Obejżał się za nią dwa razy. Najpierw coś mnie ukuło w sercu i pierwsza myśl jak mój nażeczony może się gapić na jakiś obcy tyłek, ale zaraz zdałam sobie sprawę że ja też się na niego z przyjemnością gapię. Faceci to wzrokowcy nic na to nie poradzimy. Oczywiście zwróciłam mu uwagę i strzeliłam focha, lecz robiłam to żartobliwie bo sama uważałam to za bardziej zabawną niż tragiczną sytuację. A żebyście widziały jak on mnie później cały dzień przepraszał - istna komedia. Nie można być aż tak zaborczym każdy z przyjemnością patrzy na piękno, czy to męskiego czy kobiecego ciała. A może twój chłop obejżał się za fajnym samochodem a nie za laską. Potraktuj sytuację tak jak ja będzie ci lżej.