Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panamaa

WCZORAJ ZROBIłO MI SIE BARDZO PRZYKRO GDY MOJ men.obejrzał sie za WIESZAKIEM

Polecane posty

Gość panamaa

SZłA DROGA TAKA DWUMETROWA LASKA, CHUDA JAK DIABLI..DOSłOWNIE KOSCI I SKORA, ALE MOJ FACET BEZCZELNIE JADAC SAMOCHODEM, obejrzał sie za nia , ze o mało by wypadku nie spowodował..zrobiło mi sie przykro..ja nie jestem gruba..mam figure, ala Jenifer Lopez..a moj facet naprawde jakby mi wsadził szpilke w serce..Mowi ze mnie kocha, to czemu sie za takimi szczudłami oglada..ja nigdy nie bede ze wzgledu na wsrost taka jak ta laska..Nie mam nic do niej, ale na mojego faceta jestem wsciekła..wredny wzrokowiec..

Gość mozna spojrzec na kogos ladneg
ale zeby ogladac sie bezczelnie , i to przy ukochanej osobie,???? w ryja mu!!!!!!!!!!!!! niech wie, ze ma doceniac to,coma, ajk\ak sie nie podoba to niech wypier**la :)

Gość wisnienka*
co sie przejmujesz to ze patrzy to nie znaczy ze go pociaga zaraz kazdy facet sie oglada raczej ale wez pod uwage to ze to ciebie on kocha a nie jakas laske wiec chyba woli takie jak ty:)

Gość sastyu
wieszaki wyszły z szafy

wisienka , przestan pieprzyc bzdury, jak kocha to ma na uwadze fakt,ze jego kobieta jest naj i jesli ma szacunek do niej to nie powinien sie tak zachowywacv,z twojego toku myslebnia wychodzi,ze mzoe si9e ogladac , bezczelnie za kazda, nawet jej prawic komplementy a moze nawet cos wiecej, przeciez t nic zlego, bo i tak ja kocha :D

niestety, ale sytuacja jest beznadziejna....dziewczyna jak sama przyznała już nie urośnie...niestety nic się już w tym wypadku nie da zrobić

Gość bartosz99
jestes gruba masz tłusa dupe wiec co chcesz!!

Gość panamma
ale chce mu zrobic nauczke, zeby poczuł to co ja czułam, jak sie ogladał za taka laska!!Pomozcie jak ta nauczka..ma wygladac..?Co zrobic zeby zrozumiał, ze tak nie mozna, ze moze sie ogladac, ale nie tak perfidnie i nie przy mnie, bo jest mi wtedy smutno i przykro.. rozumiem , ze mozna sie ogladac, ale on obrocił głowe o 360 stopni, otworzył buzie,...nawet nie wiecie jak sie wtedy poczuła, ze wszytskie moje starania zeby mu sie podobac sa na marne, a dodam jeszcze ze nie jestem brzydka..:(

Gość panamma
eee nie jestem gruba, dupe mam mniejsza niz jenifer..i jestem od niej wyzsza..mam 170, ale...nie jestem wieszakiem..jesli wiecie o co mi chodzi, nie mam anoreksji, JESTEM zdrowa, zadbana, kobietą, mam piersi i okragły tyłek, uprawiam sport..ale nie mam 180..i nic na to nie poradze..nie skłądam sie z samych kosci i skory jak ta laska.. jestem normalna

yhm więc jednak chcesz utrzymać ten beznadziejny związek...musisz z nim poważnie porozmawiać....wytłumacz mu, że może obracać głową, ale tylko do 180 stopni i z zaciśniętymi zębami a Ty w ramach nauczki zarzuć jakieś dwa obroty głową na jakiegoś mikrusa o urodzie Allena wtedy jemu się zrobi przykro, że już nie zmaleje

Gość panamma
no i chciałam mu dac NAUCZKE..TYLKO POZCIE WYMYSLIC JAKA:)

ale mnie wkur**il kolo, daj mu nauczke, SZACUNEK TO PODSTAWA! :) odwdziecz sie tym samym, jak bedzie jakis fajny chlpak szedl ulica to powiedz na glos [przy tym twoim durniu " jaaaaa. ale przystojny koles, widziales? " :D

Gość panamma
A CZEMU MAM SIE NIBY ZA brzydszym ogladac..a nie za przystojniejszym?

Gość panamma
mysle o czyms bardziej wyrafinowym, typu pochwalenie jego kumpla..ktoremu sie zreszta podobam...ze nie wiem ma zajebista prace..no jak sie z nim spotkamy to powiem przy moim menie.. ze , kurde ale masz za.... prace, kurde zdolny z Ciebie koles..szkoda ze poznalismy sie dopiero teraz.. myslicie ze to dobre chodzi mi bardzo wyrafinowana nauczke..

to raczej średnio wyrafinowane :-0 Ale zwasze możesz powiedzieć że ma zgrabny tyłek :-P

Gość panamma
jasne a ze ma zgrabny tyłek, to ,ale mi tez szczyt wyrafinowania.. to własnie jest bez sensu bo faceci nie zwracaja takiej uwagi na swoj wyglad jak my kobiety..tylko ewentualnie..na kase..prace...w ogole..dobytek..samochod takie tam

O kurczę... a może ta lacha miała cos fajnego na sobie dlatego tak ją zeskanował :D i pewnie pomyślał \"Oooo! fajneeee, kupię mojej kobiecie\"... :P

Gość panamma
luzia-już sie nie oglada to znaczy, ze sie ogladał co sie stało, ze przestał sie ogladac?

najpierw tez zaczelam sie ogladac,troche go to ruszylo,a potem jeszcze zalotnie usmiechalam sie do jego kolegi.Po tym zrozumial jak ja sie czulam i juz sie nie oglada (przynajmiej nie przy mnie) sama sprawdz powodzenia:)

Gość panamma
nie wierzę w dodatku nóżki miała jak dwa patyki..jak z programu o anoreksji ja naprawde juz nie wiem w czym on gustuje.. ja rozumiem ze mozna miec rozny gust, ale ja naprawde miałam wiele facetow przed nim, a nawet jak z nim byłam zawsze ktos sie koło mnie krecił...bo mam taka kobieca..figura..a prz tym nie jeste gruba..wąska w i mam szerokie kosci biodrowe.. mogłabym byc z kims komu naprawde moja figura sie podoba..z prawdziwym facetem, a nie z pedofilem ktorym oglada. sie za kobietami przypominajacymi młodych chłopcow..

Gość panamma
chciałam napisac ze jestem wąska w talii i mam szerokie kosci biodrowe..wiem tz ze wielu facetom to sie podoba podobno jest sexy.. a co sexy jest w wieszaku??????????????????????????????

Gość luzia 4565654
a rozmawialas z nim o tym?

Gość panamma
czy czasem lepiej nie byc lesba wszyscy sa tacy sami chcemy zeby kochali nas do konca zycia i tylko nas... a oni tak naprawde gdy by mogli sypali by wszystko co sie przytrafi.. to smutne na tym swiecie nawet miłosc nie jest doskonała rozmawiałam z nim on nie uwaza ze to nic złego, ze jeste przerwazliowna..powiedział ze kocha i tak tylko mnie.. ale mi i tak smutno, bo to o to za milosc//co poząda innej kobiety

nie da sie zrozumiec faceta :( ale jesli raz sie obejrzal to moze daj sobie spokuj i sie tym nie martw,faceci sa wzrokowcami i lubia patrzec

Gość lechowski
Smutno mi sie robi kiedy widze takie posty. Naprawde chcesz dac mu nauczke? wydaje mi sie ze tak naprawde nie kochasz go, albo co najmniej nie darzysz zaufaniem (a to juz bliska droga do zalamania zwiazku), skoro myslisz w tej chwili o zemscie zamiast szczerze porozmawiac z nim na ten temat. To ze obejrzal sie za inna nie musi swiadczyc o jego powierzchwonosci i braku zaangazowania, jest po prostu zdrowym mezczyzna i nic na to nie poradzi ;) . Moze zamiast szukac dziury w calym zacznij z nim wiecej rozmawiac... ps. a moze po prostu obejrzal sie z czystej ciekawosci? 2-metrowa, chuda baba z pewnoscia rzuca sie w oczy, niekoniecznie jako obiekt seksualny :P

Gość panamma
lechowski nie wiem moze masz racje mam jakiegos doła..przez to wszywstko niezrozumiem faceta nigdy.. rozmowawiałam z nim, ale nadal jestem wsciekła z zazdrosci..