Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika i strach

Właśnie odebrałam wyniki

Polecane posty

ludziska puste,gdy ob wzrasta ,liczna białych ciałek rowniez,bo one zwalczają infekcje ...nieuki jedne :D:D ma zapalenie w organizmie :D:D

Gość Podobnie do mnie
Jakie nieuki ? Ja wiem ze mam jakies zapalenie w organizmie, bo wyniki nie raz juz takie byly, tylko nigdy nie mialam tak niskiego poziomu krwinek czerwonych i tak podwyzszonych bialek, ob aso wysokie czesto Jak jestes taki/ taka madra pustaku to opd mi co oznacza LATEX dodatni , bo tego akurat nie wiem

Gość Podobnie do mnie
Boze, KRWINKI czerwone i białe, ha ha h Ostatnio mialam 3,5 a teraz tak malo, a kobieta powinna miec min 4 mln, norma to jakos 4,5-5 mln Serio sie boje ze to nowotwor

Gość zajzalam z ciekawosci
wiesz co ja od jakis 2 miesiecy mam zawroty glowy mdlosci i tez nie wysyiam sie nawet jak spie 9 godzin i tez jestem trupio blada

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
pójde najpierw do stomatologa, bo to mniej nieprzyjemne od wizyty u ginekologa

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
Dopóki nie mamy pewności, nie można nawet myśleć, że jest się poważnie chorym, bo to tylko pogarsza nam samopoczucie. Osoby, które maja pozytywe nastawienie lepiej radzą sobie w pokonywaniu chorób. Dlatego nie ma co się martwić na zapas i uszy do góry!!!!

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
do pustak "ludziska puste,gdy ob wzrasta ,liczna białych ciałek rowniez,bo one zwalczają infekcje ...nieuki jedne ma zapalenie w organizmie nie zawsze mam podwyższone tylko ob. pozostałe wyniki mam w normie. co to wg Ciebie oznacza?

Gość kondzia
witam jeśli jest dużo krwinek białych a ob jednocyfrowe to czy mam się bać, że to białaczka? odpiszcie