Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaga

Czy ktoras z Was poci sie po piersiach i pod biustem

Polecane posty

Gość aaaaga

Dziewczyny mam wstydliwy problem poprostu strasznie poci mi sie biust i nie musi byc wcale goraco a ja jestem cala mokra .Nie moge ubierac obcislych bluzek bo zaraz pojawiaja sie pod biustem mokre plamy to jest okropne uwierzcie mi . Czy ktoras z was ma podobny problem ? i co robic

Gość aaaaga
naprawde nikt

Gość oczywiście że tak
to normalne w czasie upałów. używaj talków do ciała - znajdziesz takie np. w Oriflame, albo dezodorantu w kremie Dermedic (do kupienia w aptece). pij też szałwię, 2 razy dziennie po pół szklanki - ale po każdym opakowaniu rób przerwę.

Gość jak jest gorąco tez poci mi
pod biustem zwłaszcza za mam 75 D . ale po prostu mam chusteczke i sobie tam przecierem i nosze obcisłe bluzki ale nigdy nie robiły mi sie przez to plamy.

Gość ale musicie mieć obleśne cyce
:o

Gość aaaaga
Ale ktos jest naprawde glupi ,jak biust sie poci to musi byc oblesny

Gość Eee tam.......
Tez tak mialam - uwierzcie mi, wystarczy zmienic stanik na taki z mniejsza domieszka sztucznych materialow. A najgorsze sa usztywniane miseczki - cycuszki maja jak w szklarni... Eksperymentujcie ze stanikami. No i talk to tez dobry pomysl!

Gość pewnie że głupi
ja mam niewielki biust i też się poci. jakiś facet debil chyba to pisał albo kobieta zupełnie bez biustu. a jak mi się pocą pachy, twarz, nogi, pachwiny, to też jestem cała obleśna, nie? :P to są normalne objawy fizjologiczne, idioto.

Gość kaaasiiuuuniiaa
Oriflame ma świetne perfumowane talki do ciała :)

Gość aaaaga
No to chyba sprobuje ta zasypke , dziewczyny a jake macie rozmiary biustu bo ja nosze zalezy z jakiej firmy ale stanik 75 D jest ciasny .Mialyscie kiedys takie plamy od potu na bluzkach czy to tylko ja az tak sie poce

Gość Jola1976
Pomóżcie, bo nie wiem co mam robić! Mam 30 lat, a od 4 lat jestem mężatką. Mój mąż nie chce i nie może mieć dzieci, aja bardzo pragnę mieć dzidziusia, Myślałam nawet o zdradzie, ale to odpada, bo nie poleci na mnie żaden potencjalny tatuś(ważę 107kg!). Z tego wszystkiego zachorowałam na depresjęi jestem w psychicznym dołku, nie wiem, co robić...

Gość aaaaga
Jola nie wiem jak Ci pomoc ale chyba pomylilas forum bo tu jest inny temat

Gość ja też mam tak
tylko ze ja nie na piersiach, ale na posladkach, tzn. miedzy posladkami na górze i pod :( I to nie jest fajnie, jak wstane z krzesla z mokrym tłkiem 😭

Gość aaaaga
no to tez jest problem

Gość no a jaki wstyd

Gość aaaaga
no wstyd nie koniecznie

Gość ja sie wstydze
wydaje mi sie ze kazdy to widzi i mysli sobie jak to jestem obrzydliwa

Gość annka
no dzisiaj to naprawde mi sie lalo z cyckow ciurkiem itez mialam wielka plame pod biustem ale nie tylko bo i na plecach to naprawde krepujace

Gość a ja dzisiaj ani nigdy
nie miałam żanych plam:o

Gość marioleczka szpitaleczka
hahahah, faktycznie pocenie sie miedzy i pod piersiami jest takie okropne ! ale mam ten sam problem i nie uwazam sie wcale za odmienca. Najgorsze jest chyba to ze biustonosz trzeba prac prawie codziennie bo jakby to powiedziec... hmmm .. [reszta jest milczeniem ;)))) ]

Gość jaaos
przeciesz i tak nie chodzi sie 2 dni w tej samej bieliznie

Wiesz Jaaos, moze jestem jakas dziwna, ale zdarzy mi sie zalozyc ten sam stanik drugi dzien pod rzad.

Gość jaaos
no ok. zdarzyc sie moze , ale haslo typu "Najgorsze jest chyba to ze biustonosz trzeba prac prawie codziennie " to chyba przesada

Gość No co wy dajecie
Ja w czarnym biustonoszu chodze ok. 2 tygodni bez prania, na zmiane z 2 innymi. Bialy szybciej sie brudzi, wiadomo. Ale ciemne czy kolorowe nie! I wcale nie uwazam sie za brudasa! Bez przesady, przeciez stanik, to nie majtki i nie brudzi sie tak szybko!! A bluzki czy spodnie tez po jednym uzyciu pierzecie?

Gość ja majtki
tez nosze 2 tygodnie bez prania

Gość Zgadzam sie
majteczki codziennie a stanik kiedy poczuje potrzebe bo w lato zazwyczaj chodze bez :P zawsze myslalam ze mam miske b a dzis w sklepie dopiero babka mi powiedziala ze mam c :P nigdy po prostu nie patrzylam na rozmiary tylko wybieralam i mierzylam :P i dodam ze gdy jest cieplo (gorrraco) to tez mi sie tam poci :( ale raczej miedzy piersiami bo pod nie ma jak :P łacze sie z wami w cierpieniu :)

Gość kaśka 31
moze Antidral przeciw poceniu pomógłby wam.

Gość jaamis
tez mam taki problem a teraz na tych upalach to jest tragedia