Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia730510111

PRZESZŁOŚĆ NIE POZWLA MI ZYC NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asia730510111

BYLAM PROSTYTUTKA,SKONCZYLAM Z TYM ROK TEMU,ALE COS MI SIE W GLOWCE MIESZA,NIE MA DNIA BEZ WSPOMNIEN TEGO OKRESU,NIE BYLAM TAM ZA KARE ,TYLKO Z WLASNEJ WOLI,POMIMO TEGO JAK SOBIE PRZYPOMINAM NIEKTORE MOMENTY JEST MI TAK ZLE,TAK SMUTNO MAM DEPRESJE,BIORE TABLETKI I NIC.BRZYDZE SIE SOBA.MAM WSTRET DO FACETOW,JA CHYBA ZWARIUJE!CZUJE ZE ZROBILAM SE KRZYWDE.TYLKO PROSZE NIE KRYTYKUJCIE MNIE....PODNIESCIE NA DUCHU

Gość abcdefgh
Poradzisz sobie z tym. Domyslam się, ze Ci ciezko, postaraj sie wymazac to z pamieci i zacznij życ od nowa. Innego wyjścia nie ma. Po za tym polecam wizyte u psychologa.

Gość jak moglas
? :O

Gość pomyśl że
każdy ma prawo do popełniania błędów, każdy... Maria Magdalena też była prostytutaką, a teraz jest święta ;) najważniejsze jest to, że już nigdy tam nie wrócisz..., że już nigdy tego nie zrobisz nie możesz skreślać sama siebie! I nie musisz sie brzydzić własnego ciała, bo każde ciało ludzkie jest cudowne :) może to poprawi Ci humor Mądrość życiowa: Dobrze znany mówca rozpoczął seminarium trzymając w ręku dwudziestodolarowy banknot. Do dwustu osób na sali skierował pytanie:” Kto chciałby dostać ten banknot?”. Ludzie zaczęli podnosić ręce. Spiker powiedział :”Mam zamiar dać ten banknot jednemu z was, ale najpierw pozwólcie że coś zrobię” i zaczął miąć banknot. Pokazał zgnieciony banknot i zapytał:” Kto w dalszym ciągu to chce ? ”Ręce znowu się podniosły .” A gdybym zrobił to?” -zapytał mówca i rzucił banknot na ziemię . Podeptał go butami i podniósł , był pomięty i brudny .”A teraz kto chce te pieniądze?”- ręce podniosły się po raz trzeci. „Moi przyjaciele ,odebraliście bardzo cenną lekcję . Nie ma znaczenia co zrobiłem z tym banknotem, ciągle chcieliście go dostać, ponieważ nie zmniejszyłem jego wartości .To jest wciąż warte 20 $. Wiele razy w życiu jesteśmy powaleni na ziemię, zmięci i rzuceni w błoto przez decyzje, które kiedyś podjęliśmy i okoliczności, które stanęły nam na drodze. Czujemy się przez to mniej wartościowi .Ale to nie ma znaczenia co się stało i co się jeszcze stanie – TY nigdy nie stracisz swojej wartości: brudny czy czysty, zmięty czy w dobrej formie, jesteś ciągle bezcenny dla tych, którzy cię kochają. Wartość naszego życia nie wynika z tego co robimy, ani nie zależy od tego, kogo znamy, lecz KIM JESTEŚMY. Jesteś wyjątkowy – nigdy o tym nie zapomnij! Licz swoje błogosławieństwa, nie problemy”. poprostu daj sobie jeszcze jedną szansę! a co do obrzydzenia do facetów: to naturalny, zdrowy odruch :D ja tez tak mam :D:D:D:D:D

Gość ALE TO JUZ BYŁO
:-D Nie lej wody smarkulo :-D

Gość DAGNA
JA TAK JAK TY PRACUJĘ,UWIELBIAM SEKS,ZARÓWNO HETERO JAK I HOMO I NORMALNIE JEST.MOŻE IDŻ DO PSYCHOLOGA.

Gość byk44444
Ja 8 lat utopilem w dragach, to dopiero problem.

Gość pooorady
Moze sprobuj terapie z psychologiem.

do pomyśl że maria magdalena nie byla zadna prostytutka gląbie!! ktorys tam papiez kazal znmienic zapis w "pismie swietym " ktore cale zostalo przerobione...