Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edith

lubicie siebie nago?

Polecane posty

jestem ciekawa jak reagujecie na swoje odbicie w lustrze gdy jestescie nago? podobacie sie sobie czy odczuwacie zenade? patrzycie nad siebie pod katem pozytywnym czy raczej szukacie felerow? bo ja niestety to drugie.

Gość nie znoszę swego wyglądu
Odkąd zażywam sterydy utyłam 10kg i płakać mi się chce z tego powodu. Nie musze chyba dodawać, że nie mam praktycznie sans by schudnąć dopóki je biorę..... :(:(:(

otylosc to nie jest znowu taki problem bo zawsze mozna sie go pozbyc albo przynajmniej w wiekszosci przypadkow. gorzej jak masz zle proporcje czy nie takie czesci ciala jakbys chciala.albo ciezkie do pozbycia problemy ze skora.jak ja np. tradzik i rozstepy;-/

uważam, że nago wygladam najlepiej- tzn zebys mnie zle nie zrozumiała...po prostu nago wygladam dużo szczuplej niż ubrana...mam taką figure, ze powinnam chodzić w spodniczkach a ja jakoś nie mam do tego przekonania...lubię siebie oglądać nago...chyba jestem po prostu normalna i nie wstydzę sie nagości ( intymnie )...moze dlatego ze jestem ratownikiem, przyszła pielęgniarką...w koncu tyle juz widziałam nagich ludzi, że przestało mnie to razić dawno temu a przy takiej postawie, nie zawstydzam pacjentów...gorzej jakbym sie robiła czerwona:)

Gość ja tez to drugie...

Gość N I E N A W I D Z Ę
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!