Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna2

Jak rozpoznać czy to jest TO??chodzi o miłość

Polecane posty

Gość niepewna2

mam z tym naprawde duży problem... Mam 25 lat i jest moim pierwszym "stałym". Poza tym bardzo się różnimy , jak biale i czarne. Czy taki związek ma szanse??

Gość konwalijka*
ma:) nie roznicie sie, czas pokaze ze nie:) poza tym jak sie ze soba to sie czuje:) ze to To:)))

Gość niepewna2
problem w tym , ze jestem niesamowicie niezalezna osobą. Dotąd zawsze chodzilam wlasnymi scieżkami. I w ogole mam taki problem, ze gdzies we mnie tkwi chyba jednak blokada przed intymnoscia. Nie chce tego zniszczyc, bo moze to naprawde MOJ problem, i gdy sie przekonam o tym moze byc za pozno... :(

Gość hej na niesklank
wiesz co, zanim poznalam meza bylam zakochana w 2 chlopakach... ja ich idealizowalam, podobali mi sie pod kazdym wzgledem, ale wiesz co? nie potrafilismy zupelnie ze soba rozmawiac!!!!! zupelnie... potem poznalam chlopaka, ktory od pierwszej sekundy byl mi bliski i mielismy wspolny jezyk. zero krepacji, po prostu nadawanie na tych samych falach... ja od poczatku czulam, ze to TEN, po prostu w jakis niesamowity sposob byl mi znajomy i bliski juz w chwili poznania sie...

Gość niepewna2
tez to rozwazalam, mam kilku kolegow, przyjaciol- facetow, i sa oni mi Blizsi niz moj facet! ale z nimi znam sie kupe czasu i nie mam jakies blokady zeby sie bardziej otworzyc... Naprawde ja mam chyba jakies problemy :( (Dziwie sie ze nikt jeszcze nic wrednego nie wpisal...)

Gość hmm..hmm..
z miłością jest tak, że jak to ma być ta właściwa to się to czuje prawie od razu. Musisz trochę się z nim poznać. Nie rób nic na siłę. Jesli masz jakąs blokadę to poczekaj. Rozmawiaj z nim dużo o tym co czujesz, czego się boisz.

Gość niepewna2
i TU jest problem... Gdy tylko zaczynam rozmowe ON sie totalnie zalamuje... to jest straszne :( poza tym, wlasnie zazdroszcze wszystkim tego ze TO sie czuje! ja mam tak ze owszem - czuje... ale gdy odchodza...

Gość sama poczujesz

Gość fffffiiiiiiffffiiiii
a ja przez kilka lat myslalam,ze to to a jednak okazuje sie po malu,ze sie pomylilam:(ze on jest wstretnym egoista ktory mysli tylko o sobie ja jestm na drugim planie albo wcale mnie nie ma:(