Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magro

Martwię się o mojego chłopaka...

Polecane posty

Ostatnio boli go głowa tak na órze po lewej stronie... ponoć to taki piekący przeszywający ból i czasem nie ma czucia w tej części twarzy. Do tego częste zawroty głowy i takie dziwne stany, że idzie sobie i nagle nie czuje ciała i ma wrażenie, że zemdleje... Mówi, że miał już coś takiego ze 3 lata temu. Zrobił wszystkie badania, leżał wtedy w szpitalu i nic kompletnie nie wyszło. I dlatego teraz nie chce iść do lekarza... namawiam go, błagam... ale on nie chce. A serio się martwię, że się coś niedobrego stanie... Może ktoś ma jakieś przypuszczenia co to może być? Może coś na tle nerwowym?

No staram się go namówić, żeby poszedł do neurologa. Ale jak miał tak 3 lata temu to miał wszystkie możliwe badania, tomografię też i nic nie wyszło...

Bardzo prawdopodobne, że na tle nerwowym... nasiliło mu się to po pogrzebie kolegi...

Mimo wszystko musi isc do lekarza.Wtedy nic nie wyszlo aletonie znaczy ze i teraz nie wyjdzie.Ewentualnie pokieruja go dalej jesli stwierdza ze to na tle nerwowym.

ja wiem ze on musi, ale on nie chce... normalnie jak dziecko jest zcasem :o jak sobie w koncu gdzies glowe rozbije jak zemdleje to pojdzie

Gość terapeuta manualny potrzebny

Gość terapeuta manualny potrzebny
trzeba sie zajac kregoslupem, zainwesujcie w pare zabiegow i przejdzie:)

Gość poczytaj
o , klasterowym bolu glowy, moze to to.

Poczytalam, wiekszosc objawow sie zgadza... Powiem o tym chlopakowi, moze w koncu pojdzie do lekarza.. zawsze moglby wtedy zasugerowac czy to moze ta przypadlosc... nasi lekarze czesto niestety bagatelizuja albo sami nie wiedza co pacjentowi jest...

Powiem Ci jedno. pewna kobietka w nasym mieście zachorowała, normalne przeziębienie, leczyli ją antybiotykami etc. ale jej nie przechodziło, czuła się gorzej, zrobiła wszystkie badania i wyszło, że jest zdrowa jak ryba, a po paru dniach zmarła.. na białaczke :O :( Nasi Polscy lekarze... :O

Gość ja taka tam amantka
Moja ciocia miala bole glowy, zawroty, kiedys upadla na ulicy... okazalo sie, ze ma guza mozgu. Teraz juz jest jakis czas po operacji i czuje sie niezle...