Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miecccc

TATUAZ

Polecane posty

Gość gość
Dobrym wynalazkiem jest maść Swiss Medical (szybko wysyłają na stronie www.zenn.pl ). Wygodnie, szybko i dokładnie znieczula. Ja tego używam akurat przy piercingu. Wcześniej to stosowałam głównie Emla i efekt jest w ogóle bez porównania. Na Emla to moje ciało prawie nie reagowało, tutaj różnica jest ogromna in plus.

Gość Ania78r
Dziewczyny a co z niechcianym tatuazem?? Ma ktoras z was taki, ktorego chce sie pozbyc? Ja chce sie pozbyc chinskich znaczków, znacie jakies kliniki gdzie moge usunac tatuaz w Krakowie. Wiem, ze na zamkowej jest dr legrand, był ktos?

Gość gość_malinowy chruśniak
Umów się na wizytę do kliniki Drlegrand.pl w Krakowie. Znajomy tam usuwał laserem Q-Switch swoją dziarę z barku. Świetnie wyszło, bo bardzo precyzyjnie i laser nie działa tylko powierzchniowo, ale dociera do głębokich warstw skóry, żeby nie uszkodzić naskórka. Profesjonalnie podchodzą do tematu, bo znajomy bardo zadowolony z efektów.

Gość Nikola Dyzior
Nie ma się czego bać, w studiu czujesz się jak u siebie w domu, uprzejma obsługa, muzyczka, klimat itp Moja siostra u nich ostatnio robiła tatuaż http://lastdrakkar.com i powiedziała właśnie takie rzeczy o nich.

Gość tomaszowy656
Mam kilka tatuaży, wszystkie robiłem w Jah Love Tattoo, bardzo dobre studio tatuażu, jak macie w planach zrobienie dziary to polecam. Mają tam bardzo doświadczonych tatuatorów.