Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanka

mam problem, proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość porcelanka

Hej dziewczyny, mam problem....nie, nie chodzi tu o to czy jestem w ciąży...otóż miesiąc temu rozpoczęłam współżycie z moim chłopcem, za każdym razem na początku mnie bardzo bolało, ale potem było już dobrze, tylko, że za każdym razem krwawiłam, kochaliśmy się tylko 8 razy. Dziś rano też doszło do zbliżenia i krwawię nadal, 17 miałam dostać planowo okres, dziś jest 15, bardzo bolą mnie piersi i brzuch na dole i nie wiem, czy to okres, czy nie...poprzedni miałam 20 maja. Sytuację komplikuje fakt, że od tego miesiąca chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i nie wiem co mam zrobić....brać je od dzisiaj? I mam jeszcze pytanie, czy od intensywnego seksiku może się przyspieszyć miesiączka? Z góry dziękuję za rady. Pozdrawiam 🌻

Gość ja mialam tak
W MOIM PRZYPADKU ZAWSZE INTENSYWNIEJSZY SEX PRZYSPIESZAŁ MI OKRES A TO KIEDY MASZ WZIASC PIERWSZA TABL TO LEKARZ WIE NAJLEPIEJ JA JUZ NIE PAMIETAM JAK TO BYLO BO BIORE KILKA LAT TABL:)

Gość brylancikowa
jesli to juz okres to wieczorem wez pierwsza

Gość porcelanka
no właśnie lekarka powiedziała mi, żebym wzięła pigułkę pierwszego dnia okresu...dziś jest Boże Ciało, jutro też nie przyjmuje, nie wiem co robić

Gość olowek
wez tabletke dzisiaj wieczorem,jak jeszcze nie wykupiłaś to opuść odpowiednią ilość tableteknp.jak kupisz jutro to opuść jedną,nic sie nie stanie,ja tak też robiłam.po stosunku można dostać szybciej okres to norma,bo macica sie rozkurcza,to świadczy dobrze o twoim facecie,jak ja nie chce mieć okresu to nie uprawiam seksu,nie pije alkoholu,nie biore gorących kąpieli,to działa

Być może nie zagoiłaś sie tam wystarczająco dobrze po przerwaniu błony z stąd te krwawienie.

Gość porcelanka
dzięki dziewczyny, jednak to jest okres i wczoraj zaczęłam brać te tabletki. Dziękuję za rady. Pozdrawiam serdecznie :)[ 🌻