Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sportigiirl

5 tabletek do konca..mozna zarzucic?

Polecane posty

Gość Sportigiirl

Mam pytanie. Do konca opakowania zostalo mi 5 tabletek. Zalezy mi, zeby okres dostac jak najszybciej bo w przyszlym tygodniu mam zawody plywackie i okres bedzie mi wyjatkowo nie na reke. A nie chce brac tabletek bez 7dniowej przerwy bo zle to na mnie wplywa. Tylko ze mowi sie, ze nie wolno zaprzestawac brania tabletek przed koncem opakowania bo to straszne dla organizmu. Ale czy jakbym nei wziela juz tego opakowanai do konca i od dzisiaj zrobila sobie 7dniowa przerwe to jest to straszne przestepstwo przeciwko organizmowi? Pomozcie mi bo niebardzo wiem co zrobic

Gość iwonkaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno ja zawsze tak robie,zawsze koncze jak zostanie mi 1 lub 2 do konca,czasami 5 w zaleznosci od sytuacji i jakos nic mi nie jest!

Gość no taaaa
A potem są cudowne wpadki mimo ze bierze sie tabletki

Gość iwonkaaaaaaaaaaaaaa
no ja jakos nie wpadlam i wiekszosc moich znajomych ktore tak robia tez nie wiece moze i tobie sie uda

Gość Sportigiirl
Nie no..wiadomo ze wtedy po okresie dodatkowe zabezpieczenie zastosuje...nie chce zeby to weszlo w rutyne,ale no sytuacja wymaga..no ale skoro nic sie nie dzieje,to dla komfortu swojego przerwe. Dziekuje bardzo:)

Gość boże co za głupota
a potem powstanie kolejny topik: ,,jestem w ciązy-pomocy!!!!"

Gość Sportigiirl
wiecie co...z sexu mozna zrezygnowac nawet na 2 tyg jak to konieczne, akurat mam duzo fajnych innych pomyslow na spedzanie czasu z chlopakiem...ja sie pytalam o zdrowie czy nie wplynie to jakos drastycznie na moj organizm, a wy oczywiscie juz wyrzuty robicie!!!