Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika19

co wasi faceci mowia na wasze rozstepy, cellulit, itp?

Polecane posty

Gość kika19

mi sie wydaje, ze z powodu swojego fatalnego ciala nigdy sie nie pokaze nago facetowi, jak w ogole jakiegos poznam i pozwole sie dotknac :(

Mój lekki celulit pojawił się po pigułkach, o czym go poinformowałam, więc nic nie mówi- mówi ze nic nie widzi ;)

Gość nic nie mowia
oni w ogole tego nie widza. ja sie martwie jakimis rozstepami a maz z uwielbienniem patrzy na mnie i mowi ze laska jestem. pewnie nawet nie wie co to rozstepy czy cellulitis :)

Gość kokardki
Mój luby nie zauważa tego, nigdy nie robił mi żadnych uwag dotyczących mojego wyglądu, codziennie powtarza mi że jestem cudem natury i najpiękniejszą kobietą jaką kiedykolwiek widział... kochany jest:D PS. Dzięki niemu pozbyłam się wszystkich kompleksów a kiedyś miałam ich parę... teraz czuję się piekna:)

Gość LILith23
uważam że nie mają prawa nic mówić czy komentować kobieta sama wie co ma i że musi cos z tym zrobić a jak im się nie podoba to mogą spadać!

Gość a ja mysle ze kazdy
ma prawo wyrazic wlasna opinie, tym bardziej ze mozesz latwo poznac charakter takiego czlowieka (rozpoznac prostaka) ;)

Gość te luesita
cosik sciemniasz przeciez juz nie masz celutisa po plasterkach hahaha:P:)

Gość QliQla
A mój nic nie mówi, bo w ogóle tego nie zauważa - po prostu nie wie jak powinien wyglądać cellulit:P U mnie też ta skórka pojawiła sie po rozpoczęciu zażywania tabletek antyoncepcyjnych:(

Gość olivia24
od kiedy schudlam moj facet powiedzial zebym wiecej nie tyla ale teraz troche utylam on nic nie mowi juz sama nie wiem...

Gość a czy wy zauwazacie ze facet
troszke przytyl albo za bardzo schudl albo rozstepy mu sie zrobily albo jakies krosty, itp? i jesli tak to wam to przeszkadza??? moj maz jest dla mnie przystojny taki jaki jest i nie patrze na niego przez lupe, ze moze ma blizne, przebarwienie, rozstep itp. i chyba oni tak samo na nas patrza. oni to chyba jeszcze mniej niz my widza. serio pozdrawiam :)

Gość koszka
Cześć !!! To co z tymi pigułkami jets że po nich ta skórka czasyna się pojawić ??/ czego wczesniej mnie lekarz nie ostrzegł jak przepisywał piguły - a bralam Daiane przez rok na tradzik - trądzik dalej pozostal a skorka przybyła. Oj jak teraz żałuję ze brałam te tabletki !!!

Gość gdybym mojemu
nie truła że mam rozstępy i cellulit, nawet by nie zauważył ;) Faceci takich defektów w ukochanych ciałkach nie widzą :D. A powiem coś w tajemnicy: mój facet ma zalążki rozstępów icellulitu na pupie (mimo, że jest bardzo szczupły) :D.

Gość Sunny B
nie bierzcie pigulek bo sa rakotworcze.

Gość 11111111
mój mówi,że mu to nie przeszkadza ale dlaczego w takim razie prawi komplemeNty młodszej i zgrabniejszej dziewczynie ? :o ale ja mogę mu się odwdzięczyc tym samym -on też utył i wygląda zupełnie inaczej niż 10 lat temu :P a ja przynajmniej 5 dzieci urodziłam :D to i brzuszek mógł stracic na jędrności -on od samego piwa ;)

Gość mój na ten widok dostaje
długiej i silnej erekcji:p

Gość nic nie
mowi bo go nie mam jeszcze i na szczesce ale jak sie pojawi to pewnie nie zauwazy

Mój mąż - zapalony sportowiec - wytyka mi, że o siebie nie dbam - nie ćwiczę i że sama sobie jestem winna. I wiecie co? MA ŚWIĘTĄ RACJĘ!! Nie ma co się oburzać na facetów - ja wiem, że to w trosce o nasze zdrowie i kondycję. Przynajmniej w moim przypadku. Pozdrawiam \"pomarańczki\" i \"grejfruty\" :D:D:D ps. A tak na marginesie - trzeba się ostro wziąć za siebie :)

Gość a faceci to niby sa idealni

Gość saszka8
moj uwaza, ze moj wielki tylek jest piekny, a pryszczowe piersi uwaza za 8 cud swiata i ciagle sie nimi zachwyca :) ogolnie twierdzi, ze jestem piekna, zgrabna, mam sliczna buzie, pupe, wlosy, sutki, usta, usmiech, oczy, wszystko. Ja tak nie uwazam, ale jak jeszcze troche poslucham, to uwierze:) mezyzcyzni nie rozkladaja kobiety na czesci i nie oceniaja nog, piersi, twarzy osobno. Oni patrza calosciowo; juz na pierwszy rzut oka wiedza, czy laska sie im podoba, czy nie :)

saszka8 masz racje.jak chlopak cie kocha to nie zwraca uwagi na takie \'drobiazgi\"jak cellulit(co to wogolke jest takiego)on widzi przed soba kobiete ktora kocha,ktora jest dla niego najpiekniejsza na swiecie,i najcudowqniejsza.moj chlopak taki jest.

Gość llejla
Dziewczyny mój były mąż nadal widzi we mnie piękną i seksowną kobietę. A ja boję się poznać kolejnego faceta bo wstydzę się rozstępów, które pokrywają białymi liniami pół mojego ciała po porodzie... To sprawia, że choć faceci oglądają się za mną na ulicy to wiem, że jak przyjdzie co do czego- to ja ucieknę. Boję się reakcji. Już mi wystarczy, że jak jestem u lekarza- wszyscy podziwiają moje szramy (na biuście i plecach). I wiem, że nie ma na to ratunku.

heh... no moj to akurat doskonale wie co to cellulit czy rozstepy..sam ma polowe plecow w rozstepach :P ale sie tym absolutnie nie przejmuje, stuka sie w czolo gdy widzi ze ja sie zaczynam rozstepami przejmowac. heh, i tak najbardziej lubie gdy mowi \"no pokaz mi je, niech je wszystkie wycaluje\" :) ale powiem wam, ze zanim mu powiedzialam ze mam rozstepy, to ich nie widzial... jego reakcja \"serio?? nie widzialem zebys miala...:P\"