Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla wisły

piękną być

Polecane posty

Gość kropla wisły

czasami ogladam program na polsacie piękną być i zastanawiam sie,co ze mnie by zrobili ci specjaliści... nie mam zamiaru brac udziału w tego typu przedstawieniach, ale np z porad stomatologów, wizażysty czy fryzjiera bardzo chętnie bym skorzystała. i pomyśleć że WSZTYSTKIE aktorki piosenkarki etc są właśnie w ten sposób kreowane , a mimo to zdarzają się brzydkie np agnieszka dygant, która moim zdaniem jest takim małym stworkiem, chociaż z sukcesywnie się upiększającym ;) ( zastanawiam sie czy chirurdzy plastyczni są w stanie prostować nogi), a cudem nad cuda jest cameron diaz, która ma potworny trądzik i mimo iz ma prywatnego dermatologa, kosmetyczkę i dietetyczką którzy nie zajmują sie niczym innym jak wyleczeniem jej z tego to i tak uchodzi za jedną z najsexowniejszych kobiet na świecie. zastanawiam się tylko jak ona wygląda rano i jak jej narzeczony to znosi ?

Gość więc jak to jest
to fakt, wszystkie te piekności wychodzą spod skalpela.

Gość kropla wisły
to już nawet nie kwestia skalpela ale makijażu fryzury ubrania...

Gość pooooooomarańczka
dla mnie osoby ktore wystepuja w tym programie są albo bardzo zdesperowane albo odwazne.Jezeli moim kompleksem byłyby obwisłe pirsi i wstydziłabym się rozebrac przed własnym mężem to co dopiero przed cała Polską ? Brak logiki...