Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina_007

zapraszam kobietki starające się o bobaska, m.in te którym przychodzi to łatwo

Polecane posty

prawie rok staraliśmy się z mężem o dziecko, za każdym razem, miałam złudzenie, że to tylko kwestia psychiki .... jednak po zdecydowaniu się na przeprowadzenie badań, okazało się iż niezbędne jest dla mnie leczenie, niemam pojęcia co z tego wyjdzie, ale chcę wierzyć ... niewiem tylko czy to mi się uda fajnie by było utrzymać topik żeby wymieniać się doświadczeniami w tej kwestii, bardzo ważna jest orientacja w temacie, żeby nas nie zwodzono tylko skutecznie działano, nieładnie to brzmi, ale takie są realia ... pozdrawiam

Hej Karolina,widze ze chcesz zawładnąć kafeterią;) Wiesz co, i tym własnie niepotrzebnie sie nakrecasz,wyluzuj,a nie szukaj kobiet,którym po danym leku sie udało lub nie,nie przyrównuj wszystkich odpowiedzi do siebie.Jedne dziewczyny Cie zdołuja,bo np.po clostilbegycie im nie wyszło,innym wyszło,i te Cie podniosa na duchu.Kochanie,nie tedy droga.....Tez starałam sie odruga dzidzie ładnych pare miesiecy(obyło sie bez leków,hormonów,monitoringu) i wiesz co kiedys tez szukałam i zadreczałam sie pytaniami i odpowiedziami z netu,az w koncu stwierdziłam:BASTA!!! Internet zaczał mi tylko słuzyc do pracy,robienia przelewów i zakupów na allegro.\"Staranka\" to było netowe,intymne moje i mojego męża tabu.Ale uwielbiam pogadac sobie z dziewczynami i gdy tylko na tescie pojawiły sie dwie kreseczki załozyłam topik swiezo zaciążonych,co na pewno tez Cie kochanie wkrótce spotka,ale odpuść,nie wklkuj w google nazw leków,nie zadreczaj sie...Ciesz sie zyciem i miłoscia tu i teraz,a Wasze przeznaczenie na pewno wypełni sie w momencie najmniej spodziewanym:) Uwierz mi,tak było tez ze mną.Z całego serca Cie sciskam i naprawde wrzuc luzik i znajdż mnie za kilka miesięcy(moze tygodni...?) i pochwal sie wtedy na spokojnie swoim szczesciem.Pa!Pozdrawiam Ciebie i partnera!

w pierwszym momencie pomyślałam Kasiu, że chcesz mnie opierdzielić, ale jestem mile zaskoczona mimo, że nie oczekiwałam takiej odpowiedzi .... po tym co mówisz wnioskuję, że wiesz co czuję .... wracając jednak do swojej przeszłości, stwierdzasz, że miałaś podobnie, w tej chwili jesteś już na właściwej drodze, ja dopiero jej szukam, nie zadręczam się, aczkolwiek boję strasznie - dlatego właśnie ten topik, czasami trzeba coś z siebie wyrzucić ... a podejrzewam że takich jak ja jest pewnie również \"kilka\"

Gość werka1985
KAROLINA A ILE MASZ LAT....BRAŁAS WCZESNIEJ tabl anty i ile lat

Gość mininadia
Cześć dziewczyny... My z mężem staramy się o drugie dziecko od tego cyklu i już wiemy,że....nie wyszło.... :( Niestety to prawda,że jak się za mocno chce to tymgorzej wychodzi... Moja siostra przez 3 lata nie mogła zajść,wciąż o tym mówiła,myślała i czytała.... W końcu doszli z meżem do wniosku,że nie mogą mieć dzieci ,zaczęli starać się o adopcję i wiecie co......jeszcze tego samego miesiąca zaszła w ciążę!!! Głowy do góry!!! Uda nam się.... :)

werka1985 tylko kilka miesięcy - gin zapisał mi na wyregulowanie @, nie byłam mężatką, nie współżyłam w tym czasie ... mam 23 lata

mininadia masz rację, a twoja siostra robila badania czy sami od siebie stwierdzili że nie mogą??? jestem dobrej, mysli a przynajmniej staram się być, rozpoczynam 1 etap leczenia,

Od razu zacznij stosować testy owulacyjne. Bez żadnego problemu wyznaczysz dzień największej płodności. Taki test kupisz na stronie internetowej www.cozacena.pl . Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.