Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Animia

blog.onet.pl - problem z wpisywaniem komentarzy

Polecane posty

Zgłaszałam się z tym już kilkakrotnie do ONETu, ale jakoś mi nie pomogli. Mam Internet Explorera 6.0 (choć w Mozilli to samo było) i kurczę nie mogę wysyłać komentarzy na blogach z tego portalu... Wchodzę w formularz, wypełniam a jak wysyłam to nic się nie pojawia. Aprzy tym np. w Tenbicie komentarze pojawiają się bez żadnego problemu. Czy mógłby ktoś uprzejmy doradzić mi co mam zrobić?

Gość niet
W dwie minuty????

Gość niet
Jak Ci tutaj nikt nie pomoze, to zpytaj sie na forum komputery na www.gazeta.pl - moze Ci pomoga. Ale na pewno nie o tej porze:D

Na onecie nie wyslesz komentarza za pomocą enter. tylko jak naciśniesz wyślij. No i uważaj na słownictwo. np \"cyc\" już nie przechodzi :P

Heh:) Dzięki... Ale podejrzewam, że to coś poważiejszego.. Spróbuję.. Dzięki za pomo :*

O ja cie nie mogę... :P:P:P:P Już chyba ze trzy puściłam i jest good :D. It\'s unbelievable :P. Szok... Alerż ja jestem idiotka... :P. Dziękuje, dziekuje, dziuekuje :* moze keidys pomnik postawie?? :D :):*:*:* Dobranoc!

Bo ten ONET przesadza :P. Przeciez nie musza odpowiadac za tresc tego wsyzstkiego :D (i zapewne nie odpowiadaja...)