Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne obraczki

Jestem nienormalna! zamowilam obraczki i zmienilam zdanie

Polecane posty

Gość piekne obraczki

booooze chyba naprawde mam cos z glowa ;( :P zamowilam obraczki plaskie, juz sie robia z bialego zlota, o takie, http://img154.imageshack.us/my.php?image=b260gf.jpg a teraz doszlam do wniosku ze wole klasyczne, tzn, z bialego zlota ale polokragle, no ale juz za pozno :(:(:( z taka czestotliwoscia jak teraz zmienialam zdanie kiedy mialam 20 lat...cos ze mna nie tak :P

Gość piekne obraczki
o dziekuje zuza...tez mi sie podobaly strasznie...ale klasyczne tez sa ladne, do ostatniej chwli nie moglam sie zdecydowac, przyszly masz zdecydowanie opowiadal sie za tymi i w koncu je wybralismy i przy nich juz chyba pozostane...tak wpadam w panike tyle spraw na glowie a czasu tak malo !! :D ale to taka radosna panika ;)

Gość ale paskudne
nienawidze bialych zloto to wyglada jak oibraczka a nie to co pokazujesz

Gość piekne obraczki
a ja nienawidze zoltego zlota, czasy sie zmieniaja teraz jest duzy wybor obraczek z bialego i niekonieczne trzeba nosic to co nasze babki w czasie wojny- obrzydliwie zolte obraczki jak prosto z rosji :P

mnie sie akurat tez bardziej podobaja z zoltego zlota, aczkolwiek te obraczki,ktore pokazalas na zdjeciu sa naprawde ladne- jednoczesnie proste i z klasa. Jesli zamawaialabym je do siebie,oczywiscie zamowilabym ten fason,ale z zoltego zlota, ale o gustach sie nie dyskutuje :) Pozdrawiam i zycze duzo szczescia :)

Gość smileyface1
Bardzo ladne te obraczki :) Jakbym jeszcze raz za maz wychodzila to bym sie nad nimi nie zastanawiala, ale na razie ciesze sie rozwodem!!!

Gość poprostu gaz rurka ucięta

Gość księża córka
fajne , al e przeciez nie ma nic złego w rozmyśleniu się , tylko krowa nie zmienia poglądów.

ja mam podobne, tyle że z żółtego złota. mnie się podoba taki kształt. Nie wiem czy bedzie to dla Ciebie jakieś pocieszenie, ale ja też tak mam, że jak coś wybiorę to czasem wydaje mi się, że to czego nie wybrałam było lepsze, ładniejsze. Spojrzysz na te obraczki za kilka dni (juz z dystansem) i napewno Ci sie na nowo spodobają.

bardzo ladne sa, moje beda takie same :) tez na poczatku bardziej podobaly mi sie klasyczne, ale na palcu ten model wygladal zdecydowanie lepiej.

Gość aaannnnet
Ja też nie lubię zółtego złota i dlatego zdecydowałam się na obrączki z białego, ale nierodowanego złota- nie są bardzo żółte, ale zarazem mają ciepły odcień, a rod z czasem i tak się ściera. Te są bardzo ładne.