Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelcia12

Ile kosztuje porządna sukiena?

Polecane posty

Gość amelcia12

Czy do 2500 zł można kupić fajną sukienkę z dobrego materiału?

Gość zegarynka82
wejdź sobie na allegro na stronke http://www.allegro.pl/5551_suknie_slubne.html?gg=1 tam masz wystawionych multum sukienek kupionych w salonach z dokładnym opisem i ze zdjęciami panien młodych a nie modelek ktore pisza o rzeczywistej cenie sukien ślubnych ale za 2500 kupisz już bardzom ładną sukienke

Gość za 2500 kupisz suknie z jedwab
iu ale nie beze ślubną jak chcesz ślubną z naturalnego materiału to musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 4000 do gory

Gość Basia23
Ja nie radze kupowac sukni w sklepie bo to Cie drogo wyjdzie a potem za marne grosze ja sprzedasz albo nie bedziesz umiala ja sprzedac tak jak Ja.Ja mam sukienke z lutego tego roku za 2 tys zl.i chcialabym ja sprzedac a nie umie(lezy w szafie)a naprawde ladna.Jakbys byla zainteresowana to pisz na mojego mejla a przesle Ci fotki

Gość agatkaaax
Ja miałam śliczna sukienkę, kupioną we wrzesniu ub. Gdybym miała jeszcze raz brac slub kupiłabym taką samą, na gościach zrobiła ogromne wrażenie. Teraz wiem że to był trafny wybór. Sukienka ładnie sie układa. Zapłaciłam za nia ponad 2tys. w salonie, ale chętnie bym ja sprzedała naprawde tanio, by nie zastapiała mi miejsca w szafie. Gdybyś była zainteresowana to chętnie prześlę ci zdjęcia, prosze o kontakt agatkaaax@o2.pl