Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hostessa

targi-hostessa

Polecane posty

Gość hostessa

Jadę na targi do Poznania,czy jakas dziewczyna ma takie doswiadczenia za soba i moglaby udzielic mi rad,co powinnam miec ze soba(3 dni) i o czym pamietac bedac tam.Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki

Ale w jakim sesnie "co powinnaś mieć"? Chodzi Ci o to, co zapakowac do bagażu?

Gość hostessa
Między innymi.Nigdy nie pracowalam jako hostessa i kompletnie nie wiem jak sie zachowywac,co bedzie mi tam potrzebne.Na co powinnam sie przygotowac.Duzo ludzi przychodzi na takie targi?Cokolwiek

Gość a co to za targi
jaki rodzaj firm?

Gość byłam hostessą
jak to co masz wziąć? kosmetyki, bieliznę, ubrania, szczoteczkę do zębów itp. weź buty na obcasie. najlepiej dwie pary, żebyś miała na zmianę, jesli jedne Cię obetrą. czasami firma zapewnia strój a czasami jest się we własnych szmatkach. warto dowiedzieć się czy preferują jakieś barwy czy masz dowolność. dowolność na ogół oznacza szpile, elegancką bluzeczkę (może być z dekoltem) i minispódniczkę.:D;) powodzenia. ps możesz być przygotowana na obleśne propozycje starych dziadów. niestety to standard. na dodatek trzeba im uprzejmie i z uśmiechem odpowiadać, chociaż miałoby się ochotę puścić wiązankę.;) życzę dużego napiwku.:)

Gość wcale nie trzeba byc urzejmym
kolezanka bedac hostessa otrzymywala duuuzo propozycji i grzecznie dziekowala jesli Pan nie byl namolny ale miala tez przypadek kiedy to starszy Pan nie zrozumial co znaczy "nie" i dostal w pysk przy wszystkich gosciach :D Na marginesie...moge Cie przenocowac :D

Gość byłam hostessą
wszystko zależy od szefa, z którym się pracuje. czasami jest luzik a czasami nie.

Gość hostessa
Co do stroju,bluzkę bede miala firmową. Mam jeszcze pytanie,jak zaczynac rozmowę?Ludzie sami podchodzą,czy tez nie.To nie jest promocja w markecie,wiec trzeba sie "wykazac" bardziej,tak sądzę.

Gość latwiej byloby doradzic
gdybys powiedziala z czym na te targi firma wchodzi

Gość byłam hostessą
pracownicy firmy poinformują Cię co należy do Twoich obowiązków. czasami stoisz i uśmiechasz się, czasami rozdajesz ulotki lub długopisy, czasami musisz być tłumaczem, czasami udzielasz podstawowych informacji o firmie, w której pracujesz, czasami podajesz kawę i myjesz filiżanki... naucz się czegoś o tej firmie, przejrzyj ich prospekty, stronę internetową. nie martw się, to prosta praca, tyle że męcząca.;) dobrze się za to zarabia.:)

Witam, Szukam hostessy do pracy przy prezentacji samochodu na stoisku w Centrum Handlowym w Warszawie Praca w październiku , godziny 10.00-17.00 Zainteresowane proszę o kontakt 0-602-229-005 Patrycja Markowska-Korczak Edmark Auto Dealer Chrysler, Jeep, Dodge

Gość gość
My od lat korzystamy z dziewczyn z hostessbooking.pl. Rzetelna i solidna firma. Oferują usługi najwyższej klasy hostess i hostów do obsługi targów, wszelkiego rodzaju eventów