Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lurdes

Ta odzywka chyba jest do niczego!!!!!!

Polecane posty

witam, jestem zalamana , kupilam odzywke do wlosow kerastase resistente age rechage ( niewiem czy dobrze napisalam) w zielonym opakowaniu. uzylam ja 2 razy i zadnej zmiany nie widze, mam cienkie wlosy i bardzo zniszczone i nic mi nie pomogla, POMOCY, wydalam na nia duzo kasy. mam tez szampon z tej serii. moze na efekty trzeba czekac dluzej?

dodam ze uzywalam juz prawie wszystkich odzywek do wlosow i nic.., chyba bede lysa

Gość kasia_________________
wydaje mi sie ze dopiero po dluzszym czasie stosowania widac efekty

Gość narka
To że wydałaś dużo kasy to błąd.Jeszcze większym błendem jest twoja głupota.Jak można się spodziewać efektu po użyciu 2 razy.A poczekać tak ze 2 mieś i wtedy oceniać efekt.

na efekty trzeba czekac kilka miesiecy......to tak jakbys powiedziala, ze sie dwa razy posmarowalas kremem przeciwzmarszczkowym i ci zmarszczki nie znikly:o zalosna jestes....

Gość heheh
dziewczyno..idz do apteki i kup odzywke WAXE, nie ma nic lepszego na wypadajace włosy:D sama tego doswiadczyłąm i poszukaj sobie tu opinii na temat tej odzywki to sie przekonasz. a ile dałas za to cudoo ktorym piszesz? bo ta z apteki kosztuje 20 zł:P

Za szampon kerastase 15 euro, odzywka 25 euro, i ampulki 25 euro, jest troche, i nie jestem zalosna z powodu tego ze chcialabym zeby juz po dwoch myciach wlosy byly troszke lepsze, miekkie w dotyku. wax uzywalam ale i nie pomogl .

Gość hehehekk
ale co własciwie jest tym twoim włosom? wypadają? masz poniszczone czy co?

chyba zaluje ze weszlam na polskie forum, dobrze mowia ludzie ze polki nie sa zbyt sympatyczne. teraz sie przekonalam

Gość A ty nie jesteś Polką
? Wydaje ci się, że jk mieszkasz gdzie indziej to jesteś lepsza?

Gość jaaaaaa...
może zagraniczne szampony nie dzialaja na twoje polskie wlosy. naprawde jestes zalosna...

nie sadze ze jestem lepsza, po prostu , pisze o moim problemie a dziewczyny mowia ze jestem zalosna , lub glupia. chyba nie warto byc na tym forum i zawracac sobie glowy....

\"dobrze mowia ludzie ze polki nie sa zbyt sympatyczne. teraz sie przekonalam\" oh, ladnie to tak uogolniac? na kafeterii wypowiada sie nie powiem jaki ogrom kobiet, a ty na podstawie wypowiedzi kilku z nich, oceniasz wszystkie? eeh, a co do samego tematu.. dziwne ze jakiejs malej roznicy w postaci bardziej miekich wlosow, nie odczulas po jednym uzyciu, ale to nie przekresla od razu calego produktu. stosuj dalej ta cala kuracje, jesli po miesiacu (lub krocej) nie zobaczysz ZADNEJ roznicy, to faktycznie odpusc sobie...

Gość a wax
a WAXHENNE PRÓBOWAŁAS? w aptece to mozna dostac badz w drogeri... wymaga wysokiej temperatury wiec DOBRZE by było wybrać sie do sauny przy twoich zniszconych włosach bo efekty beda lepsze. Spróbuj.

Gość Heartbeat
Łykaj skrzyp polny :P

dziekuje bardzo , w koncu jakies normalne dziewczyny, bede uzywac tych produktow az ich nie skoncze, napisze jak wygladaja moje wlosy po miesiacu ich stosowania.

aaaa i lykam szkrzyp polny juz drugi miesiac, zobaczymy czy mi sie poprawia wlosy