Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntalijkaaa

Płacemie kartą ,....

Polecane posty

Gość ntalijkaaa

Otoz chcialam dzis zaplacic karta w aptece. Pani aptekarka wziala karte i "przejechala" w terminalu i powiedziala ze prosi ja o wpisanie nr karty, probowala przepisac kilka cyfr i wyskoczylo jej "pomoc" ... Jednym slowem nie znala sie na tym. Powiedzialam ze zaplace gotowka, karte mi oddala. I sie zastanawiam czy przyapdkiem nie zaplace podwojnie... Nie wstukiwalam PINu, nie podpisywalam sie, narazie sprawdzam przez internet stan konta i wszystko Ok, ale tak zaczelam sie zastanawiac czy aby na pewno nie wstukala tej kwoty na karte...

Gość skrzynka_
sprawdz przez internet srodki nierozliczone. jesli tam nie ma tej transakcji z apteki to znaczy ze nie naliczyla.

Gość ntalijkaaa
Poki co jeszcze nie jest naliczone. Zakupy robilam ok 17. A nawet jak naliczyla to mam jakas szanse udowodnic to ?? Mam tylko paragon.

Gość greif111
przeciez nie potwierdzilas transakcji PINem, to jakim cudem mialoby Ci pobrac kase z konta??

Gość przeciez nie zawsze
wstukuje sie PIN :o to zalezy od banku i konta

Gość ntalijkaaa
Niby tak ale czasem nawet nie jest potrzebny PIN tylko podpis... Wiec wole zapytac czy gdyby sie tak stalo czy jest mozliwosc udowodnienia tego...

Gość ntalijkaaa
No otoz to. Zawsze jak place karta kaza mi wstukac PIN tylko raz zdarzylo mi sie podpisac... Konto mam w WBK.

Gość ntalijkaaa
tak karta jest z chipem.

Gość antoniooo
Luśka!! całuje namiętnie twa sliczną muszelkę 👄

Gość ghghgh
na koncie internetowym transakcja zapisuje sie zaraz po wykonaniu (w srodkach nierozliczonych), wiec jesli do tej pory nie ma, to znaczy ze wsio charaszo ;)

Gość ntalijkaaa
uff to tyle dobrze :) W sumie kwota niewielka ale zawsze to pieniadz... :)

Gość ntalijkaaa
Lusesitko, wlasnie babka cos mowila tam o tym czipie ;) Ze kazalo jej wpisac nr karty i ona zaczela wpisywac i wyskoczyla jej POMOC. A potem juz nie probowala.

Gość ntalijkaaa
No ona za bardzo sama nie wiedziala co robic ;) Ale dziekuje uspokoilas mnie ;)

Gość ntalijkaaa
Czyli rozumiem ze karta musi byc caly czas w czytniku podczas transkakcji a nie tylko przeciagnieta... ;)

Gość ntalijkaaa
🌼 dziekuje Lusi ;) ;)

Gość cytat
co to znaczy karta z chupem? jak wygląda? czym się rózni? jaka róznica międzuy kartami na podpis a na PIN? help

--> Lusesita de Milagros Dolores { piszesz że baba przeciągneła kartę??? kretynka! } Jak ktos czegos nie wie to zaraz musi być kretynem ? :o Wypowiedz mojego ulubionego Alberta : { Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znaja wszyscy. } :P