Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syrena........................

Zagraniczne plaże

Polecane posty

Gość Syrena........................

Czy zauważyłyście często powtarzający się schemat opalnia polek na zagranicznych plażach?:pierwszego dnia dziewczyna leży w tradycyjnym kostiumie następnego dnia leży na brzuchu i czasami tylko ukradkiem unosi sie na łokciach już nie ubierając stanika, by po pewnym czasie się złamac i szybciutko obrócić się na plecy - tak na kwadrans by potem już sie całkowicie wyluzować i w ogóle nawet do kąpieli w morzu zrezygnować z górnej części stroju - trwa to 2-3 czasami 4 dni.? A wy jak się opalacie na zagranicznych plażach? I czy zgadzacie się ze stwierdzeniem,że jeżeli np. na chorwackiej plazy zobaczysz dziewczynę w kompletnym stroju to na 98% możesz zagadać do niej po polsku??

Gość Lilleczka234512131456678
nie wiem nie byłam nigdy za granicą :(

Gość uperupereperka
up up up up

Gość ja bylam w zeszlym roku
na majorce i tam faktycznie dziewczyny ktore lataly bez stanikow to byly glownie Polki...ja sie na to nie odwazylam i nawet prawde mowiac nie przyszlo by mi to do glowy-to nie w moim stylu po prostu ale oczywiscie nie pogardzam tymi ktore opalaja sie bez stanika..

Gość lola222
tez nie bylam nigdzie za granica :( a duzo dziewczyn opala sie w ogole bez niczego? nawet bez majtek?

w majtkach ale bez stanikow i to nie tylko sie tak opalaja ale w ogole spaceruja sobie bez zadnego skrepowania

Gość trakakakikikaa
a ja sie opalalam nad Atlantykiem po amerykanskiej stronie. i gdybym tam wylazla topless to by mnie policja zgarnela i mandat wlepila.. chcialam zauwazyc, ze opalaniepiersi wcale nie jest takie zdrowe, wiec moze kobieta w pelnym kostiumie to nie jest konieczniepruderyjna Polka ale po prostu przezorna polka (i nie tylko) :P

mnie najbarzdiej zaskoczylo to ze nawet w Egipcie widzialam dziewczyny bez stanikow na plazy i uwazam ze to juz przesada i brak szacunku dla religii Egipcjan-ale nie czepiam sie bo to juz sprawa tych dziewczyn

Gość trakakakikikaa
a szacunek dla naszej religii??????????????????????? katolicyzm nie zasluguje na szacunek??????????????????????????????

oczywiscie ze zasluguje

Gość polqa
Mnie żal zdrowia na opalanie piersi. Pływać mogę nawet nago. Odkąd utyłam paradoksalnie pozbyłam się kompleksów. Ale sutków do słońca nie wywalę.

Gość Podróżniczka....
bo ja wiem...

Gość kujonkaaaaa
muszę przyznać ,że tak... chcoiaż ja sama się nie certoliłam i od razu opalałąm się w samych majtkach -śmieszy mnie to jak dziewczyny najpierw opalają się w staniku , a po tem bez - mają opalone piersi(ale nierównomiernie),ale mniej niż całe ciało i itak jest różnica. Albo wóz ,albo przewóz - niech albo od początku opalają się topless, albo w kompletnym kostiumie