Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłeczka

co czują i myśla zdradzający męzczyźni

Polecane posty

hej drodzy mężczyźni chciałabym sie dowiedziec co czujecie do swoich partnerek życiowych jak również do swoich kochanek???

Gość ja czuje ze zyje
;)

Gość ja czuje ze zyje
o, kolega tez to czuje

Gość Zakaz pedałowania...
A ja czuje, że kogoś w h... robię.

Gość czujemy że żyjemy
do obu? wszystko po trochu. z moją byłoby fajnie gdyby nie była taka upierdliwa, zazdrosna, dbała więcej o siebie i moje potrzeby. a do drugiej nie czuje nic, spuszczam z krzyża. tylko, że ta druga zaczyna coś chyba do mnie czuć :) trzeba będzie zmienić taktykę i poszukać trzeciej, to tyle ode mnie.

Gość
Dobrze, że znalazł sie chociaz jeden honorowy facet.

Gość
Mój post był do .... zakaz pedałowania.

Gość ja czuje ze zyje
obawiam sie ze nie mozesz uzyskac odpowiedzi na to pytanie. To nasza slodka tajemnica i zdrada jest jedyna rzecza, ktora naprawde kochamy robic. No moze poza robieniem bronka :>

Gość czujemy że żyjemy
ten narząd piszemy przez ch :) do ryby>>>kogo to obchodzi?

cóz chciałabym wiedzieć jak to wygląda z punktu widzenia męzczyzny....myślę że jestescie w stanie mi to przybliżyć

Gość odpowiem na poważnie
Moja żona nie jest zła. Po prostu się nie kochamy. Uczucia się w niej obudziły gdy spotkałem Tą Drugą. Ta Druga... kocham ją, ona mnie, moja żona o tym wie, ale nie potrafi się z tym pogodzić. Pewnie z powodu chęci posiadania, a nie miłości. Chcę odejść od żony, ale ona wszystko utrudnia. Grozi samobójstwem, grozi odebraniem mi dzieci. To wcale nie jest tak proste jak niektórym się wydaje. Gdyby kochał to by odszedł od żony? Tak. Gdyby żona zachowywała się normalnie.

A poza tym porządne dziewczyny już dawno śpią o tej godzinie, a nie zajmują się kochankami, zwłaszcza cudzymi!

Gość
Tak się domyślam, że nikogo to nie obchodzi. Zona zdradzona umiera powoli, a wy powoli ,,pieprz......\" inna.

Gość
Fakt, jateż jako pożadna żona powinnam spać. Ale jak spać jak taki sam facet jak wy umilił mi zycie na cacy.

Gość czujemy że żyjemy
wszystko płynie, moja panienko ;) a żony zaniedbują nie tylko siebie ale i swoich mężów. w końcu nie wypada nic innego jak dać nogę i upolować nową przynętę, która stara się ze wszystkich miar zadowolić faceta. a żona, no coż...każdy kiedyś umrze ;)

Gość
nic dodać nic ująć................... Twa klasa!

Gość beta31
Nie tylko żony zaniedbują mężów bywa i tak że mężowie żony, aż na horyzoncie pojawia się ktoś kto tą żoną zaczyna się interesować...a wtedy ups? Zabolało?

pozatym jak pomagacie żonom by miały czas zajmowac sie sobą dla was i wami samymi??????

Gość czujemy że żyjemy
to chyba zrozumiałe :) nie należy nikogo zaniedbywać :D

Gość czujemy że żyjemy
był czas, że pomagałem. w naszym domu obowiązki były podzielone, ale za to zdania na temat nich różne. w końcu nudne to się zrobiło>>> walka z wiatrakami :) moja żona uważała, że skoro ma już męża nie musi się starać. i to był jej błąd :)

Gość beta31
hm mój mąż uważa dokładnie tak jak Twoja żona:)

Jak się ma narząd przez "ch", to w takim wypadku Ciebie żona w h... robi, a Ty se możesz tylko pomarzyć o zdradzie. I status quo zachowane, w przyrodzie nic nie ginie...

Gość
wiesz co? ja przez tyle lat starałam sie stworzyc ciepły, pachnący dom. Oddawałam sie cała. Pracowałam i byłam piękna. A mimo to mąż znalazł sobie nowy obiekt wzdychań.

Gość beta31
Ja pracuję, dbam o dom i dzieci, jestem atrakcyjną kobietą (bez fałszywej skromności) ale słyszę to jedynie od obcych mężczyzn zamiast od własnego męża. P.S.Ciekawostka dropsa :) Po 10-ciu latach wspólnego życia mąż nie wie, w której szafce są ciuszki dziewczynek

beta31 mam rozumiec że masz męża i kochanka?? powiedz mi czy trakrujesz tego drugirgo tylko jako obiekt sexualny czy możesz powiedzieć ze jesteś nim zauroczona czy tez zakochana?

Gość czujemy że żyjemy
do zakaz pedałowania>>>>czytaj z uwagą i nie pier*ol :) do ryby>>>>stare nudzi się szybko, pewnie jeszcze zagłaskiwałaś go na śmierć. kobiety, wy nie zdajecie sobie sprawy jak możecie być przykre w Waszym gderaniu :)

Gość
Tu masz chyba rację. Żegnam