Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosik_888

pierwsza rozmowa z księdzem

Polecane posty

Gość grosik_888

Jutro wybieram się z moim narzeczonym na I rozmowę z księdzem, bo mamy juz salę na 07.07.07. Trochę sie obawiam, bo to podobno "surowy" ksiądz, ale bardzo nam się podoba ten kościół i chcemy sie pobrać tylko tam. Czego się spodziewać na pierwszym spotkaniu? O co pytają księża?

Gość pewnie bedzie o seks pytal
i o to czy w ciazy nei jestes... no i ile trwał okres narzeczeństwa...

Gość grosik_888
serio? właśnie tego się obawiamy. Pochodzimy z tych okolic, ale mieszkamy teraz kilkaset kilometrów od tego miejsca i boje sie ze wyjdzie w czasie rozmowy ze mieszkamy razem.

Ja takich pytań nie miałam,takie pytania to chyba przechodzą już do muzeum.A zresztą jak się spyta-to w czy problem? sex jest dla ludzi no nie?

Gość a chcesz
ukrywac przed ksiedzem fakt ze mieszkacie razem? i tak bedziesz musiala powiedziec to podczas spowiedzi

Po co mówić podczas spowiedzi, że się mieszka razem? Nie mieszkanie razem jest grzechem, a uprawianie seksu przedmałżeńskiego, a do tego wcale nie trzeba mieszkać razem.

O ludu ja nie rozumiem po co kłamać.Przecież za prawde Was ksiądx nie zabije :) w czasie spowiedzi spytał się czy uprawiamy sex-od że tak i na tym się skończyło

Gość grosik_888
nie mam zamiaru kłamać i ukrywać, że mieszkamy razem, ale nie mam też zamiaru się tym chwalić podczas pierwszego spotkania. Nie będę o tym mówć jeśli to nie będzie konieczne. Pierwsze spotkanie to przeciez nie spowiedź. Nie mam zamiaru spowiadac się u tego księdza. Tylko chciałam się dowiedzieć, czego należy się spodziewać po tym spotkaniu?

Gość kokodżambo
u nas ksiądz nie zadawał głupich pytań, udzielił informacji, co, gdzie, kiedy i za ile

Gość pannawdowa
ze szczególnym podkreśleniem : ZA ILE

Gość grosik_888
A może mi ktoś na serio powiedziec o co pytają na tym pierwszym spotkaniu, bo to juz jutro.

Gość rękawkowa
trzeba mówć ze się mieszka? no ale mój jest z daleka i się do mnie wprowadził i od razu się zdecydowalismy na slub no ale to za rok. Nie miałam innego wyjścia.

Gość nie bój się kobito
:) To tylko ksiądz. Nie zeżre was.

Gość pananna na
A my powiedizeliśmy, że nie mieszkami razem. Zameldowani jesteśmy ale to tylko ze względu na kredyt mieszkaniowy. Mamy księdza wariata i byłby gotów niedpóścic nas do slubu.