Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka

Dziewczyny, mam pomysł

Polecane posty

Gość poznanianka

chciałam stworzyć topic, który dałby początek znajomości mnóstwa fajnych dziewczyn... niby nic nowego, małoprecyzyjnie to ujęłam ;) chodzi mi o to, że mamy tu jedynie raz-dwa zawiązać znajomość, a zaraz potem (np. dajmy sobie tydzień czasu) zorganizować spotkanie w realu :) i nieważne ile nas się tu pojawi - dwie, dwadzieścia, czy dwieście (przegięłam ;) )... każda jedna kobitka jest na wagę złota!! uwaga, mówię do wszystkich z nas - małych, dużych, grubych, chudych, przebojowych i tych nieśmiałych, singli i matek pięciorga dzieci... itd, itp... :) jedyne na czym mi zależy, to żebyście były z Poznania i okolic... bo zawsze łatwiej utrzymywać znajomość w realu, gdy się mieszka tuz obok siebie :) acha, jakby co ja mam 28 lat... ale to taki szczegół... teraz muszę znikać na godzinkę-dwie i mam wielka nadzieję, że jak wrócę będzie Was tu cała masaaaaa 🌻 🌻 🌻

Gość z poznania jestem
to i ja się przyłączam... :) może być nieźle :) pozdro poznanianka i karolina 🖐️

Gość Dorotkaaaaa
hej :) ja tez jestem za :)

Gość poznanianka
hej "Karolina", "z poznania jestem", "Dorotka", "azazella" 🖐️ cieszy mnie bardzo, że jesteście za :) no to... jest nas już parę :) zobaczymy jak dalej sprawa sie potoczy... tak czy owak uwazam, że nie ma na co czekać i przyszły weekendzik do nas należy ;) wpisujcie sie dziewczyny ile wlezie ;) a wczwartek (nie za późno?) obgadamy gdzie i jak się spotykamy... acha, jedno słówko do azazelli... tak w związku z jej stopką... właśnie tego bym chciała - żeby każda z nas była jak najmniej osamotniona w swoim smutku 🌻... ale na ile to wyjdzie - zobaczymy ;) no i jeszcze ostatnie słówko - nie mam wąsów ani brody :p ale jeśli komuś w ten sposób ulżyło to niech tam...

Gość poznanianka
co jest... dziewczyny ????? :) :) :) wpisywać się, wpisywać... :)

Ja Poznanianką nie jestem, ale wybieram się tam na studia (jak wszystko się uda ;) ). Może przyjmiecie mnie jako przyszłą poznaniankę. Może od razu poznam na miejscu kilka fajnych znajomych ;). 18-> 19 lat ;)

Gość poznanianka
elo anieliczka :) jasne, dawaj dawaj :) witamy w poznaniu juz teraz

Gość poznanianka
to juz jest nas sześć ;)

Ja pewnie na razie nie dam rady się z wami spotkać ale potem baardzo chętne :). Może zrobi się z tego jakaś fajna grupka ale takie pomysły łatwo powstają i szybko gasną. Nie dajmy wygasnąć tej grupce zanim sie z niej cos fajnego stworzy ;)

Gość mała-mimm
Ja tak samo jak poprzedniczka... spotkanie bardzo chętnie ale jestem z katowic.... troche daleko od Poznania... :(

Gość poznanianka
hej stokrotka, hej mała mim :) no daleko trochu rzeczywiście... :( ale jakbyście odwiedzały kiedys poznań... :) no i dzięki że napisałyście, milutko :)

Gość poznanianka
czyżby na tym koniec... ? ale szóstka - też dobra liczba :) w każdym razie wielka prośba - dziewczyny które zdążyły się wpisać: nie zapomnijcie zaglądnąć tu w czwartek, to ustalimy szczegóły weekendowego spotkanka ;) trzymajcie się cieplutko!! wszystkieeeeee....

Gość marcelinna
ja jestem z katowic :)

Gość poznanianka
hej marcelina :) no szkodaaaa... :( w sensie - że tak daleko :) ale zapraszamy do naszego cudnego city ;) no i dzięki za wpisik... pozdro 🌻

Gość musiaczek 22
a ja z poznania:) i sie przylącze chetnie:)

Gość musiaczek 22
a konkretny cel znajomosci?? czy bezcelowa??:D

Gość poznanianka
hej musiaczek, hej madziuchna :) myślę że poznawanie nowych ludzi samo w sobie jest celem :) ale może się mylę... :( znajomych chyba nigdy nie za wiele :) do kina, na kawkę, na piwko, na imprezkę, do pogadania... nudzisz się w domu i myślisz: kasia pojechała dzisiaj do rodziców, basia uczy sie na egzamin, marysia ze swoim ukochanym... ;) im jest nas więcej tym większa szansa, że któraś z nas będzie "wolna" akurat wtedy kiedy będziesz miała ochotę coś porobić ;) no i tak w ogóle... hahahaha

Gość musiaczek 22
super pomysl!! ja sie podpisuje!!!!:D

Gość poznanianka
cieszę sie bardzo, buźka :)

Gość koralgolinka
dobry pomysl! przylaczam sie!

Gość gitara
poznanianka-->masz calkowita racje i fajnie,ze wpadlas na taki pomysl,tylko szkoda ,ze tak daleko mieszkam:(osobiscie uwielbiam poznawac nowych ludzi :) moze kieeeeedddyyyyysssss sie spotkamy:)

Gość poznanianka
elo koralgolinka 🖐️ miło bardzo :) tylko dziewczynki, błagam Was - nie zapomnijcie mi sie tu stawić w czwartek ;) bo ze spotkania nic nie wyjdzie... :( ale tfu tfu... co ja gadam, będziecie na bank :)

Gość poznanianka
no czesc gitara :) dzieki za wpisik :) pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość musiaczek 22
to kiedy planowe spotkanie??

Gość koralgolinka
tylko jak pogodzimy z soba miejsca zamieszkania?w koncu kazda z nas mieszka daleko od siebie!

Gość kasia2222222
To ja tez się przyłącze :) a może poznaniaków tez w to włączymy?? nie tylko Panie ale i Panów :)