Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktobytomógłwiedzieć

jak się rodzi nienawiść?

Polecane posty

Gość ktobytomógłwiedzieć

No właśnie. Takie pytanie...

Gość ktobytomógłwiedzieć
ja sobie tak myślę, że to rodzi z tego, że pewnego dnia zaczynasz widzieć jaka wszędzie jest beznadzieja. Jakie wszystko jest niesprawiedliwe i jak ten świat wokół ciebie jest pełen jakichś głupich układów, a ty ...a ty... a ty nie masz co jeść.

Gość ktobytomógłwiedzieć
beznadziejna obłuda znaczy się. Papapapaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gość najpierw jest niechęć
coś/ktos naz drażni , irytuje, mowieniem czy czym stam, potem juz sama obecnościa a jak jzu zrobi cos przeciwko nam (choćbysmy tylko my to tak odebrali) to juz mamy ochote zrobic cos by ta osoba cierpiala jak nikt inny. to jest nienawisc, tak sie rodzi. z uprzedzeń, niezrozumienia, z chęci niezrozumienia, z kwłasnych kompleksów itp

Gość ktobytomógłwiedzieć
Nienawiść przychodzi z latami. Chcesz być jak najlepszy i nie potrafisz. Nie potrafisz bo tłuczki wszędzie mają głos i tłuczki najpierw. Wszyscy cię gnoją bo jesteś z tłukolandu i każdytłuk nie z tłukolandu ma się lepiej niż ty najmądrzejszy w tłuczkolandzie. nie wiem czy mnie rozumiesz. liczy się większość i liczy się ten, kto cię reprezentuje. kim oni są? banda debili wybranych przez jeszcze większych tłuczków bezmyślnych. hmmmm

Gość ktobytomógłwiedzieć
jakie to przykre dla mnie, że ja mam rację w tym wszystkim. serfuję teraz po pewnych stronach naszych zachodnich sąsiadów i jest mi tak głupio jakoś, że ja obok, a tu III świat. żebym chociaż w Meksyku się urodziła. zawsze cieplej, a tu - takie zimy cholerne.

Gość zawsze lepiej tam gdzie
nas nie ma :O tez nam przykro ze tu akurat jestes :(

Gość ktobytomógłwiedzieć
No - mnie tym bardziej. Mogłam być teraz w Holandii i mieć tam fajną pracę spokojną. A tu? no ale mnie wylaliście stamtąd więc teraz nie pieprzcie, że wam przykro. No jak mi zapłacicie to jeszcze może.

Gość kto cie stamtąd wywalił
?? tylko rzad holandii mógł, a jak tak to pomyliłas fora dziecko, to nie ten kraj

Gość i wiesz dlaczego nam jest
przykro ?? bo musimy trzymac w kraju takie żenujące gówno :O

Gość mienawiśc rodzi się z
problemami z sobą zaczynasz sama siebie nie rozumieć nie akceptowac i te wszystkie niedociągnięcia przerzucasz na druga osobe w psychologii to przeniesienie ale moge się mylić

Gość odswiezanie

Gość słodka truskawka i śmietanak
bardzo czesto z zazdrości