Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona jestem

CZEMU TAK JEST I PO CO TO KOMU?

Polecane posty

ten stereotyp ktory kreuja media blondynka szczypla duze cycki wyzywajaco ubrana wygladajaca jak kurwa wszedzie to samo w telewizji w teledyskach w gazetach nawet na ulicy pelno nastolatek ktore to nasladuja PRZEZ TAKIE COS MAM KOMPLEKSY BO NIE JESTEM BLONDYNKA NIE MAM DUZYCH PIERSI A DO TEGO NIE PARADUJE PO ULICY I NIE TYLKO UBRANA JAK PANI SPOD LATARNI

Gość jak sie tak tym
przejumjesz to przefarbuj włsoy, zrób se operacje plastyczna i kup ciuszki jak spod latarni :O

ale ja tak nie chce

a poza tym faceci wlasnie jakby mieli do wyboru taka a normalnie wygladajaca to na pewno wybiora ta pierwsza

Gość no to kużwa nie bądź
co do cholery okres masz ?? siedzisz i marudzisz jak stara baba :O uspokój sie i zyj swoim zyciem 😠

no i co komu przeszkadza, że mam lekki czarny wąsik i zajęczą wargę ? :(

Gość tssss...
no nie wiem jacy faceci tej...

ale mam przez to kompleksy przez to co pokazuje telewizja i przez to jak wy faceci na takie obrazki reagujecie

Gość co to do cholery znaczy
"do wyboru", że niby co: kobiety miałyby stać na jakiejs platformie a faceci łaskawie sobie wybierali ??? ja nie mam blond włosów, nie ubieram sie jak spod latarni, mam swoje ksiazki i zdanie ktore zawsze glośno wyrazam i mam fajnego faceta, wiec jak nie znasz zycia to nie uogólniaj, co ?

jak ulica beda szly dwie laski jedna w spodnicy ledwo zakrywajacej dupe i w dekoplcie do pasa a druga w dzinsach i bez dekoltu do pasa to naewno obejrza sie za pierwsza i do tego sliniac sie jakby mieli wscieklizne

i co sie przejmujesz?! mam ciemne wlosy, nie farbuje ich bo wole miec zdrowa czuprynke niz polamane poprzypalane itp z idealnym kolorem (a wiele osob twierdzi ze naturalne ladniejsze :) ) super wysoka nie jestem, w butach na obcasach nie biegam na codzien, rozowych rajstop nie nosze, make-up\'u na 2cm nie mam i nie narzekam na brak zainteresowania :D bo kto powiedzial ze ten \"ideal medialny\" jest idealny ;)

Gość salamandraaa
a ja jestem blondynka, bez cyckow, buty na obcasie mam jedne i nigdy nie bylam u kosmetyczki zeby mi szpony zrobila jestem soba i wiesz co to mile jest ze sie od siebie roznimy, juz nawet na zachodzie smieja sie ze polki sa ładne ale identyczne;)

Gość hehahahahaha
pewnie ze sie beda ogladac za kobieta ktora chodzi pół nago bo sama sie za takimi ogladam....to nie znaczy ze kazdy chce taka miec .....nie widzisz ilu przystojnych facetow ma przecietne dziewczyny ......

Gość hehehe i co z tego ze za ta
sie obehrzy ?? buhahhaha ales mnie rozwaliła pustostanie, jak myslisz ze warte jest tylko odwracanie sie facetów za kobietrami; najpierw zobacz jakich facetów mają te wydekoltowane po pas z mini paseczkami w miejscu spódnicy rózowe panienki :D a potem moze zobacz z kim chodzą ci inteligenci, na poziomie ....

po raz kolejny odpowiadam TO Z TEGO ZE JA PRZEZ TAKIE COS MAM KOMPLEKSY KOMPLEKSY

Gość bo jestes takim samym
pustakiejm jak te laski ktore robia wszystko by wyglądac na jeszcze bardziej puste !!!!

ale po co?! dlaczego?! zaakceptuj sie wtedy calkiem inaczej spojrzysz na swiat,bedziesz soba i ludzie to zauwaza, mam kolezanke z 30 kg nadwagi przynajniej a jest najbardziej uwielbiana osoba jaka znam, bo poprostu jest soba i nie przejmuje sie ze jakis debil cos o niej powie glupiego

Gość hehahahahaha
moze naucz sie czytac co :O pisze ze sie za nimi ogladaja a wybieraja sobie NORMALNIE wygladajace kobiety :O

sam jestes pustakiem i chyba nie umiesz do tego czytac po pierwsze to moze mnie nie obrazaj jak nic o mnie niw iesz po drugie to napisalam na poczatku ze ja tak jak one nie wygkladam a potem doodalam ze nawet nie chce tak wygladac a po trzecie to ze ktos ma kompleksy to nie znaczy ze jest debilem a po 4 to chyba bysle ze ty masz wieksze ode mnie kompleksy i to wynikajace z pewnej malej rzeczy

Gość hehahahahaha
no wlasnie ciekawe ,jak tyw idzisz przystojnego faceta to sie za nim nie ogladasz?

nie ja sie z reguly za ludzmi nie ogladam jesli juz to patrze ale inaczej ma sie sprawa z dziewczynami a inaczej z facetami

Gość gdybym była facetem
to moze i bym miaała malego 🖐️ ale kotku jestem kobietą i powiem ci ze ostatnia rzecz jaka potrafie zniesc to takie niewiedzące czego chcą kobitki jak ty, "nie chce tak wygladac jak te rózowe panienki ale mam z tego powodu kompleksy" - O CO K**** CHODZI ??????

dla nastolatek obecnia idealem jest doda i mandaryna a u facetow nie ma tam jakichs idoli ktorych chca nasladowac oni sa jakby bardziej soba

to jak ci cos nie odpowiada to po co czytasz ten temat i jeszcze sie tu wpisujesz

:o zalosna gowniara.....wiesz co mysle, ze jednak dla ciebie te dody i mandaryny sa idealami bo sama nie mozesz nigdy tak jak one wygladac:o i wszystko na temat.....a jesli myslisz, ze swiat sie wokol takich lalek barbi kreci...to sie grubo mylisz i daleko z takim pogladem nie zajedziesz:o

no widze ze wiesz lepiej ile mam lat niezle niezle

Gość gdybym była facetem
bo chciałabym wiedziec o co ci w ogóle chodzi :O ile ty masz lat ? 16 ?? nie wiesz czego chcesz ale przeszkadza ci ze inni wiedzą, albo wydaje im sie ze wiedza, czego chcą :O masz uogólnione (calkowicie błędne) spojrzenie na ludzi, a zwłaszcza na facetów i wypisujesz (chyba z zazdrosci albo zawisci bo tak to własnie wygląda) jakies pierdoły. a jak piszesz to na forum dyskusyjnym to spodziewaj sie odpowiedzi nawet tobie nie pasujacych bo to nie twoj pamietnik lae FORUM !!

no coz...takim pogladem pokazujesz, ze zachowujesz sie jak gowniara przeciez tak puste gowniary mysla a nie jakies powazne dorosle osoby...