Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona jestem

CZEMU TAK JEST I PO CO TO KOMU?

Polecane posty

SAMI JESTESCIE ZALOSNI WIELE LUDZI MA KOMPLEKSY I TO NIE TYLKO ZWIAZANE Z WYGLADEM MOZE NIE KAZDY MA TYLE WIARY W SIEBIE I TAK WYSOKA SAMOOCENE JAK WY ALE TO NIE ZNACZY ZE MOZNA TAKICH WYZYWAC OD GOWINIAR I PUSTAKOW BO TAK NAPRAWDE TO NIE JA JESTEM GOWNIARA I PUSTAKIEM TYLKO WY SAME KTORE OCENIACIE INNYCH PRZEZ PRYZMAT SIEBIE JA ZADALAM PYTANIE OGOLNE A NIE PROSILAM O ZADNE OPINIE NA SWOJ TEMAT ZRESZTA JAKIE MOZECIE MIEC OPINIE O KIMS KOGO NAWET NA OCZY NIE WIDZIELISCIE A POZA TYM TO OCENIANIE PO PARU ZDANIACH TEZ JEST ZALOSNE JEST I ZALOSNE JEST TO ZE NIE MACIE NIC LEPSZEGO DO ROBOTY TYLKO SIEDZIEC I OBRAZAC ALBO JESZCZE BARDZIEJ DOLOWAC INNYCH A CO DO WIEKU TO NIE WIEM ILE WY LAT MACIE ALE JA MAM 2PARE JUZ DAWNO SKONCZONE I PRZYKRO MI ZE WAS RZCZAROWALAM ALE NIE JESTEM JAKAS 16 LATKA

i to co piszesz pkazuje, ze zyjesz w malym swiecie.wydaje ci sie,ze te lalki barbie sa super.....ale prawda jest taka, ze przez wszystkie osoby sa one wysmiewane.....a ty jestes taka zawistna bo pewnie chcesz tak samo wygladac jak one ale nie mozesz.....i po drugie masz bledne pojecie o mysleniu facetow, kazdy facet chce miec normalna dziewczyne a nie lalke...

20 PARE

NIE NIE MYSLE ZE SA SUPER TYLKO tak mi sie wydaje ze dla innych sa supe i pytam czemu w takim razie wszedzie ich pelno?

Gość gdybym była facetem
no prosze my nie mozemy oceniac po ciebie po twoich wypowiedziach ale ty mozesz oceniac wszystkie babki ktore maja blond włosy i facetów którzy sie za nimi ogladaja, chociaz ne masz bladego pojecia o nich ... siedz dalej sobie uzalaj sie nad soba jakie to te blondynki sa i faceci którzy według TYLKO ciebie takie wolą) i jak ty "wcale" nie chcesz tak wyglądac ... i tak dalej i tak dalej .... nie ma dyskusji.

co z tego, ze masz 20 lat jak jestes niedojrzala emocjonalnie....owszem faceci ogladna sie za takimi lalkami ale po to by je przeleciec i powiedziec im papa, a za dziewczyne i zone wezma sobie normalna kobiete..przecie te laski nie maja do pokazania nic poza swoim sztucznym ubiorem...a ty sie czyms takim przejmujesz?:O masz te 20 latek a niewiele wiesz o zyciu....

ja tych lasek nie oceniam ja tylko opisalam jak one wygladaja i nie wmawiaj mi ze napisalam cos czego nie napisalam

morphina ----> wiec rozumiem ze tobie wisi ze twoj facet pzreruchal przed toba cala gromade takich panienek

moze i niewiele wiem o zyciu ale napewno wiem o nim wiecej niz ty o mnie

no i co slow zabraklo?

glownie odpowiedz morphiny mnie teraz interesuje

Gość gość
Masz racje zakompleksiona. Faceci w pierwszej kolejnosci zwracaja uwage na takie laski. Ja osobiscie sie po prostu zle czuje taka wypindżona, choc nie raz zauwazylam, ze wystarczy mini i szpilki, zeby facetom na ulicy slina kapala z pyska:o Trudno, niech im kapie na te wszystkie barbie, ja barbie nie jestem i mam to w dupie, jestem soba i to najwazniejsze.

Gość gość
morphina---bardzo ryzykowne stwierdzenie, ze takie dziewczyny nie maja nic do pokazania poza swoim wygladem. Zna przynajmniej kilka, ktore poza swoim wyzywajacym image kryja w glowce rowniez intelekt i brane sa za zony przez rowniez nieglupich facetow. Nie obrazajmy ladnych, zadbanych i odwaznie wygladajacych kobiet.

ale wiekszosc nic soba nie prezentuje i staraja sie to wygladem nadrabiac....nie musze sie martwic czy moj facet przelecial kiedys kilkanascie takich panieniek..bo on sam takimi idiotkami gardzi:o, a po drugie to ze facet sie za takimi oglada nie znaczy, ze taka zaraz przeleci...ale jest taka czesc facetow co by takie przelacialo

nie slow mi nie zabraklo..po prostu nie jestem na tyle durna by wiekszosc swego czasu marnowac na kafe.mam ciekawe zajecia, ale czasem tu zerkne....a to czy \"chcialabys wiedziec ile panieniek wyruchal swoj facet\" to niestety ale mam wrazenie, ze ty bys chciala wygladac tak jak one by tez miec ciagle jakis facetow? co nie? dlatego sie martwisz, ze wygladasz normalnie, bo moze nie chcesz miec normalnego pozadnego i wyksztalconego faceta???i dlatego wpadasz przez takie lale w kompleky zupelnie bez powodu

sama sobie zaprzeczasz najpierw piszesz owszem faceci ogladna sie za takimi lalkami ale po to by je przeleciec i powiedziec im papa, a za dziewczyne i zone wezma sobie normalna kobiete.. a potem ze fececi normalni to takich lasek nie przelatuja

a jakbym chciala facetow miec to bym nie byla wciaz dziewica

i po raz ostatni ci pisze...twierdzisz,ze przez ten wylansowany stereotyp lalki barbie masz kompleksy? to pytam sie jakim cudem? na czym ten kompleks ma polegac? na tym, ze nie mozesz wygladac tak jak one czy co? bo naprawde tego nie rozumiem i pare osob tutaj tez to pisalo..co ma piernik do wiatraka....to, ze takie cos jest modne nie znaczy, ze wszystkich kreci:o jakby tak krecilo swiat bylby calkowicie nudny.....mysle, ze ty masz po prostu problem emocjonalny, nie potrafisz zaakceptowac siebie, tego jaka jestes...i z tym powinnas leciec do psychologa a nie tu na kafe narzekac na czym swiat stoi...zawsze byly puste rozowe panienki i beda....

Gość gość
Nie rozumie, dlaczego ladna ma oznaczac durna i nie warta porzadnego, wyksztalconego goscia. Oszukujesz sama siebie Morphina, tak mi sie wydaje, albo masz bardzo zle doswiadczenia z takimi pannami.

w tym celu o ktorym ty piszesz

Gość gość
To, ze ktos nie chcialby lepiej wygladac, nie znaczy ze nie akceptuje siebie i ma kompleksy. Pisze o sobie i mysle ze nie tylko...

Gość gość
Boooze, mialo byc to, ze ktos chcialby lepiej wygladac....:)

pisalam ogolnie....czesc ogladnie sie pomysli \" o jaka fajna laska fajne cialko w sam raz do przelecenia\" ale nie kazdy ja przeleci...po prostu...a ty to co? nie ogladasz sie za przystojnymi facetami:o nie mow, nie bo mi tego nie wmowisz, moze i bys nawet takiego przeleciala, ale tego nei zrobisz bo masz swoj honor i tyle...i tak samo jest z facetami, owszem ogladna sie pobujaja w oblokach, ale nie kazdy taka przeleci:o

pozdroo600-> zle mnie zrozumialas:o nie mowie o normalnych pieknych dziewczynach bo sa takie.......mowie o zwyczajnych lalkach barbie, ktore sie na rozowa ubieraja, sa spalone po solarium, maja tone pudru na twarzy:o sa wymalowane jak kobiety spod latarni,bo o takie autorce topika chodzilo!!i powiedz mi sama spotkalas kiedykolwiek dzieczyne tego typu \"spod latarni\" ktora by cokolwiek soba prezentowala - bo ja nie!

Gość gość
Nie kazda taka sie da przeleciec od tego zacznijmy:)Zakompleksiona---> denerwuje mnie kreowanie takiego stereotypu w mediach,ale uwazam, ze lapanie komplekosow z tego powodu nie ma zadnego sensu. Wiesz, ile czynnikow decyduje o urodzie i atrakcyjnosci kobiety? UUUU, duuuzo i nie jest to bynajmniej blond fryzura i solarium, serio:)

po drugie pozdro600 z tym wygladaniem lepiej to juz zupelnie inna historia -> kazdy chcialby lepiej wygladac:) ale mam wrazenie, ze autorka topika zazdrosci takim rozowym lalkom...bo sie faceci za nimi ogladaja i takie tam (czyli uogolnila, co jest przeciez nieprawda bo nie kazdy tak robi) i stad mam wrazenie ze sama chciala by tak jak one wygladac:O bo nie rozumiem co te lalki maja wspolnego z tym, ze powoduja one kompleksy?:O naprawde!! ja takim w ogole nie zazdroscze..chca pokazywac ciala prosze bardzo niech sie nie szanuja, potem ich nikt nie ebdzie szanowal, mysle ze autorki kompleks nie wychodzi z tego ze chce lepiej wygladac i ze jej te lalunie przeszkadzaja ile po prostu nie akceptuje siebie!!powinna uwierzyc w siebie

Gość gość
Hmmm. Autorka miala na mysli obraz kreowany przez media, a ja troche inaczej to odbieram, nie widze w TV i na okladkach lalek barbi - w stylu laska dresa, tylko kobiety zadbane, odwaznie ubrane i umalowane o nienagannej figurze - chyba o to autorce chodzi, ale moge sie mylic.Takie rozowe barbi, co chodza po ulicach ni jak sie maja do tego wizerunku i dla mnie to jest szczyt bezguscia i zazwyczaj to sa nastoletnie malolaty, wykluczam je jako zagrozenie dla mojego zwiazku i mojej wiary w sibie:)

niby nie kazda da sie przeleciec...ale z tego co widze.to naprawde rzadkosc......:ojak nie od razu to co na drugiej randce:o dyskusja nie ma sensu.....autorka dala zly powod powstania swych kompleskow i tyle, jest on bezsensu....jedynie czego jej potrzeba to akceptacja samej siebie

Gość gość
Tu sie zgadzam:)

pozdroo600-> autorka sama wspomniala o dodzie i mandarynie-> sorry ale dla mnie to naprawde \"kurwiszony\" widzialas chociaz jeden teledysk dody:O zenujace