Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona jestem

CZEMU TAK JEST I PO CO TO KOMU?

Polecane posty

i dlatego mam wrazenie,ze autorce nie chodzi o piekne naprawde kobiety zadbane i ladnie ubrane -> bo inaczej bym sie nie czepiala:) naprawde! ale tym wspomnieniem \" ze nastolatki uwielbiaja dode i mandaryne\" to niestety ale pojelam, ze jej chodzi o takie lalki barbie....

Gość gość
Nie czytalam calego topiku, obie wymienione Panie nie sa moim wzorem do nasladowania :)

moim tez nie! ale autorka mysli, ze te panienki sa wzorem do nasladowania dla wszystkich:o

Gość gość
Taki image jak Mandaryna moze miec przeziec kazda, tylko nie kazda chce i nie kazda bedzie sie w nim dobzre czula. Zakomplesiona--widzialas reality show z Wisniewskim? Obejrzyj tam sobie Marte przez zmiana wizerunku, ide o zaklad, ze wygladasz lepiej:)

\"blondynka szczypla duze cycki wyzywajaco ubrana wygladajaca jak kurwa wszedzie to samo w telewizji w teledyskach w gazetach nawet na ulicy pelno nastolatek ktore to nasladuja PRZEZ TAKIE COS MAM KOMPLEKSY BO NIE JESTEM BLONDYNKA NIE MAM DUZYCH PIERSI A DO TEGO NIE PARADUJE PO ULICY I NIE TYLKO UBRANA JAK PANI SPOD LATARNI\" oto tekst autorki topiku jej pierwszy post !!

Gość zgadzam sie z pozdro
morphina to chyba Ty masz jakis dziwny problem:O znasz kazda taka panienke jak je okreslilas "lalki barbie" ze tak o nich mowisz??? zal Ci dupe sciska ze Twoj facet tez sie za takim oglada, a ze Ci mowi ze gardzi takim idiotkami to chyba normalne ze nie chce Ci przykrosci zrobic. myslisz ze o jakich panienkach rozmawia z kumplami? przeciez nie o jakis szarych myszkach tylko o "laskach". i nie pisz tu glupot w stylu "nie ma nic do powiedzenia to nadrabia wygladem" otoz nie moja droga duzo ladnych dziewczyn ma duzo do powiedzenia i sa tak ubrane, ze lubia taki rozowy styl to ich sprawa. ""chca pokazywac ciala prosze bardzo niech sie nie szanuja, potem ich nikt nie ebdzie szanowal"" --- to chyba najglupsza rzecz jaka napisalas, od kiedy to ktos kto pokazuje troche cialka to sie nie szanuje i na dodatek inni go nie szanuja??!!! kobieto mamy XXI wiek to co w lecie mamy w golfach chodzic? trzeba pokazywac poki sie jest mloldym. ZAZDROSCISZ IM choc sama przed soba sie do tego nigdy nie pzryznasz

i przez takie image niby autorka ma kompleksy:O przeciez to smieszne..zreszta sama jej pierwszy post przeczytaj....

czego mam im zazdroscic? tego, ze sie kurwia na lewo i prawo? sama jestes zalosna i tyle.....a moj facet niestety ale takich lal nieznosi, naprawde jak mi niw wierzysz to twoj problem, co innego lubic sie ubierac na kolor rozowy a co innego ubierac sie tak i zachowywac jak dziwka -> sa to 2 rozne typy kobiet:o

Gość gość
Odebralam ten peirwszy post jako gorycz autorki za brak duzych balonow i blond czupryny:D O Dodzie nie doczytalam...Podtrzymuje jedno: to, ze ktos wyglada jak \'kurwa\', nie znaczy ze kurwa jest. Tu glos obrony dla Pan Dody i Mandaryny chociazby.

zal mi dupy nie sciska....jeszcze ani razu mojego nie przylapalam aby sie za jakas taka ogladnal, tym bardziej,z echodzimy juz kilka lat ze soaba i czesto razem wychodzimy.....wiec nie pisz czegos czego nie wiesz

moze i kurwa nie jest.....ale mysle,ze odrobine szacunku dla siebie trzeba miec by normalnie wygladac a nie jak spod latarni i tyle....

Gość gość
Moj tez sie za nikim nie oglada, a miss polonia nie jestem. Kocha mnie po prostu:)Ja osobiscie nie widze nic zlego w bluzce na ramiackach i krotkiej spodniczce. Toz gole nie chodza! Jak zaczna chodzic w samych stringach, to strace dla nich szacunek na pewno:D

pozdroo600 - > i jak? uwazasz ze powinny takie image sobie robic???? a potem nastolatki mysla,ze tak sie powinno robic....a potem co slyszymy w tv, ze 13 latka w ciazy:O

pozdr0600 nie widzialas teledyskow dody:( dlatego do niej szacunku nie stracilas....a powinnas byla!! ona nawet swoje cycki i gola dupe pokazuje....;/

Gość gość
No pokazuje, dla CKMu i playboya, jak wiele aktorek i piosenkarek. Tu juz mamy indywidualna kwestie tolerancji dla takich zachowan. Ja mam to w d...choc osobiscie bym nie pokazala, gdybym byla publiczna osoba.

hahaah nie rozsmieszaj mnie:D ale to nie ja rzucam jakies wyzwiska na rozne panienki i nie probuje wmawiac ludziom ze wszystkie "rozowe" panienki to dziwki:O ale jej wysokosc morphina zna je wszystkie no i oczywiscie ma prawo do takich opnii:O chyba musisz miec jakies problemy ze tak na nie wszystkie objezdzasz. nie masz pojecia o takim zyciu, nasluchalas sie jkis glupot i teraz powtarzasz. tak samo jak pisalas ze takie panienki "sa wymalowane jak kobiety spod latarni" wiec rozumiem ze czesto bywalas pod latarnia ze to wiesz? czy to znowy strwierdzenie typu nie widzialam ale slyszalam hahaah jeszcze raz pisze Ci NIE MASZ POJECIA O TAKIM ZYCIU. no i skad w Tobie tyle jadu? chyba masz jakis problem i przestan sie tak namietnie tlumaczyc bo naprawde nie interesuje mnie czy Twoj chlopak oglada sie za takimi przy Tobie czy nie:O a z tym normalnym wygladem...to ladnie jestes ograniczona to chyba dobrze ze nie wszyscy wygladaja tak samo? pzrejedz sie na poludnie np wlochy , hiszpania bo o tamtejszych kobietach tez moglabys mowic per "kurwa" ze to ze chodza rozneglizowane latem

nie, wlasnie, ze nie....nie mowie,ze wszystkie ale wiekszosc.....nie laze pod latarnie..ale widze na pksie....gowniary z gimnazjum i z zawodowki, jak sie ubieraja, maluja i jeszcze do kierowcow podlizuja....:o to jest zalosne.....nalozy se taka sporo pudru, zalozy miniowe, tak, ze jej pol dupy widac, z bluzki na ramiaczkach stanik wystaje.i wydaje sie takiej,ze jest cool......

Gość gość
To ze wzory pokazywane w mediach sa zle, to ja wiem. W tej dyskusji tego nie zalatwimy, pozwolmy rodzicom ksztaltowac prawidlowe postawy u swoich dzieci, zeby dla 13-letnich dziewczynek kwestia honoru nie bylo wygladac tak jak Doda. To trudny temat, dlatego w w jednymz postow napisalam, ze wkurzaja mnie te stereotypy kreowane w mediach.

juz chyba pisalam cos na ten temat...co innego ladna dziewczyna, zachowujaca sie normalnie, a nie dziewczyna ktora sie wiesza wszystkim chlopakom na szyi........bo cos takiego widze!, nie ze sie nasluachalam glupot......a moze ty w ogole z domu nie wychodzisz?co??/nawet na spacer wieczorem normalnie nie mozna wyjsc..po takich lazi pelno z piwem i z papierosami:O

Gość gość
Zreszta odnosze wrazenie, ze rozmawiamy tu o gimnazjalistkach w rozowych bluzkach, a takie wybaczcie nie sa dla mnie zadnym zagrozeniem ani nie moga byc zrodlem komplekow. Mam siostre w tym wieku i wiem, ze jesli nalozy na siebie cos tandetnego lub wymaluje sie jak dziwka, to nie znaczy, ze wszyscy z osoedla ja posuwaja, bo jest dziewica i mam nadzieje ze dlugo nia bedzie. Ma 17 lat.

i to ze ktos latem lazi rozneglizowany nie znaczy ze jest \"pre kurwa\" ale jak spor dziewczyn lazi tak w zimie gdy jest 20 stopni mrozu:o to co ja mam o tym myslec? to nie jest normalne

pozdroo600-> i pogratulowac takiej siostrzyczki....naprawde jest roznica pomiedzy takim ubieraniem sie, kazdy tak moze...ale trzeba umiec sie zachowac.....ale niektore dziewczyny naprawde nie umieja:O

Gość gość
Morphina---zawsze beda niektore, ktore beda cos tam robily inaczej niz inne:) LEce dziewczyny, nie klocice sie bo nie ma o co! 🖐️

jak to nie pisalas ze wszystkie? a to to kogo slowa? -- "czego mam im zazdroscic? tego, ze sie kurwia na lewo i prawo." no i wszystko jasne. widac ze jestes jakas zakompleksiona panienka ze wsi... i jeszcze piszesz o jakis zalosnych podlotkach ktore podlizuja sie kierowcy autobusu:O dziewczyno w Tobie jest tyle jadu.. nie masz pojecia o takim zyciu pisalam Ci juz wczesniej a teraz tylko sie utwierdzilam , widzisz jakies gowniary na dworcu i juz sobie myslisz ze wszytskie takie sa :O otoz nie:) i dlaczego piszesz tak hmm pogardliwie o ludziach po zawodowce? uwarzasz sie za kogos lepszego? "nalozy se taka" --- to jest przyklad Twojej poprawnej polszczyzny. i jeszcze te linki z Doda... prosze Cuie kazdy zyje tak jak chce! to juz chyba wiem kto tak namietnie obraza Dode na Kafe, to nie jest droga! "ona nawet swoje cycki i gola dupe pokazuje" po prostu rozwalilo mnie to! czy to jest cos az tak bardzo strasznego? ja osobiscie Dode sluchalam kiedys i lubilam jezeli tak mozna w ogole mowic o kims kogo sie nie zna. to bylo jakies 2 lata temu az do momentu az jej po prostu cos odjebalo delikatnie mowiac, ale to jej zycie i jej sprawa, w moich oczach stracila jako czlowiek hmmm wydaje mi sie ze sie troche sprzedala, ale czego sie nie robi dla slawy, mozna ja usprawiedliwic, muzyke MIALA ok bo ostatnia plyta-porazka itp.

nie ejstem ze wsi.....jestem z miasta nie jestem zakompleksiona...nie pisze pogardliwie o zawodowce, tyle, ze te dziewczyny, ktore ja znam i ktore sa takimi lalkami barbi to sa wlasnie z zawodowki....bo na nauke to im sie nie chce zabierac:o

zgadzam sie z pozdro -> po drugie czemu sie mnie czepiasz? czemu to w tobie jest tyle jadu wobec mnie...staram sie pokazac,ze te panienki sa niewiele warte.bo autorka topiku ma przez takie kobitki kompleksy co jest totalnie bezsensu......i co mam rozumiec,ze ty jestes za tym by wszedzie wszystkie dziewcyzny nasladowaly dode i mandaryne? bo ja nie....

zgadzam sie z pozdro -> i ile razy mam powtarzac ze nie pisze ze wszystkie!!😠 pisalam do cholery jasnej chyba, ze jest roznica pomeidzy takim ubieraniem sie a zachowywaniem przyzwoicie a ubieraniem sie takim i wieszaniu sie wszystkim facetom na szyi co nie....tylko, ze niestety nie mozesz temu zaprzeczyc...ale jest spora czesc nastolatek ktora taki sposob bycia nasladuje bo mysli ze ejst trendy...i co uwazasz, ze to nalzey akceptowac????:o

to co robisz tak czesto na dworcu pks? i skad wiesz ze sie do kierowcow podklizuja ? hmmm? i czemu je tak wnikliwie obserwujesz? i jak to nie pisalas pogardliwie "gowniary z gimnazjum i zawodowki" a co to ma byc? i chyba przechodzisz jakis kryzys wieku jak gowniary to sa dla Ciebie dziewczyny 17-18 latnie haah a kto Ci powiedzial ze jak ktos chodzil do zawodowki to mu sie nie chcialo uczyc? Do Twoich dwoch ostatnich wpisow... dopier teraz zobaczylam. moge to samo piewdziec o Tobie, czemu tak bardzo probujesz tu wszystkich udowodnic ze masz racje, ze WSZYSTKIE tzw. rozowe panienki sa takie same?! to Ty napisalas "staram sie pokazac" to Ty non stop masz nowe wpisy, to Ty probowalas wmowic pozdro600 ze jak zobaczy teledys Dody to przestanie ja szanowac, i w koncu to Ty zamieszczasz tu ajkies linki zeby jeszcze ja w tym ostatecznie utwierdzic:O jak autorka topiku ma jakies kompleksy przez takie panieki to ma chyba jakies klopoty w ogole ze soba i polecam wizyte u psychologa w celu podniesienia wlasniej wartosci. niegdzie nie napisalam ze jestem za tym zeby nasladowac Dode i Mandaryne , co to w ogole ma do rzeczy?! jaka Doda i jaka Mandaryna to chyba Ty masz z nimi jakis problem , kogo to obchodzi, one maja swoje zycie a ludzie swoje, a ze jakies malolaty je nasladuja, to trudno ich sprawa, poprwa to prawdopodobnie 1 lub 2 lata i zmienia "autorytet". tak to juz jest. i jak to nie pisalas ze wszystkie takie sa! przytaczalam Ci Twoje wpisy , nie chce mi sie powtarzac. i co do ostatniego wpisu.. kobieto pzrestan sie tak tym wszytskim ekscytowac?!!!! nie masz wlasniego zycia ze sie tak podniecasz takimi rzeczami? kogo to obchodzi? kazdy am swoje zycie, ja Ci tylko probowalam uswiadomic ze nie wszyskie rozowe panienbki sa takie same, tak samo byloby gdybys mi napisala np ze wszyscy metale to satanisci co jest nieprawda ale tez jest taki stereotyp!!!!! dalej tego nie rozumiesz!!!! Dobra spadam, mimo wszysko zycze Ci wszystkiego nalepszego, milej soboty, ochlon i nie przejmuj sie tak wszystkim papap

Gość Cezar325
zakompleksiona wyzbadz sie tych kompleksow bo szkoda sie przejmowac nastoletnimi kurwami. ja tam lubie blondynki a tylko naturalne i skromne