Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elnino

jakie ćwiczenia na uda?

Polecane posty

Gość naan
oto stronka gdzie znajdziesz kilka fajnych ćwiczeń.

Gość no to teraz ja
dziewczyny, a co z tak zwaną agrafką??? Kupiłam sobie i nie wiem jak ćwiczyć ;) Może ktoś coś podpowie???

Gość no to teraz ja
??????

Gość oxidka
a czy mogla by mi ktoras z was powiedziec czy cwiczenia na pupe czy posladki pomagaja spalic tluszczyk z wewtnetrznej strony ud? czy na to raczej cos innego? 8i jak cwiczyc na steperze by nie rozrobic sobie lydek?

Gość no to teraz ja
oj wkładasz i zaciskasz, tyle to ja wiem ;) tylko w którą stronę to wkładać?? ile razy żeby były efekty itd??? :)

Gość Waligora
Kupilam wczoraj tego motylka czy tam agrafke jak zwal tak zwal ale nie wiem jak tym cwiczyc???Pomocy!!!

Gość sderfr
ja to po prostu wkladam miedzy kolana tym czubkiem do gory(bo tak jest mi wygodniej) i sciskam.robie 2 razy dziennie 20 scisniec w 5 seriach.nie wiem czy to dobrze bo tez wlasciwie nigdzie nie znalazlam ile sie tym powinno cwiczyc.ja robie tak dopiero od 2 dni.

Gość rowerek stacjonarny

Gość nat_ik
a co to jest ta cala agrafka???

Gość NAPISZCIE DOKADNIE
jak cwiczyc z ta agrafką, nie mam pojecia.moze ktos wie gdzie w necie sa cwiczenia na te agrafke?

Gość galeja
ta agrawka to przyzad do cwiczenia ud wiec te "uszka" wkładasz miedzy nogi i zaciskasz najlepiej jak siedzisz na koncu krzesła i zaciskasz ;] staraj sie uzywac przy zacisku tylko ud ;]

Gość nat_ik
no dobra a gdzie ja moge sobie ta agrafke kupic?

Gość mMaarta
Gdzie kupię tą agrafkę ? Oprócz allegro i innych sklepów internetowych. Jakiś sklep ? Nazwa? W Białymstoku może jakiś?

Gość g66667g
ja kupiłam w hipermarkecie za 10 zł i własnie w takich sklepach polecam szukać. niestety ja uważam, że sprzęt ten jest bezużyteczny- nie da sie tego ściskac tak by nie narobić sobie siniaków na udach

Gość agrafka jest super
to masz jakieś felerne uda bo mnie się żadne siniaki nei robią ćwiczę dw razy dziennie po 50 ściśnięć, ujędrniają się uda, brzuch i pośladki, ćwiczę w ten sposób że najpierw ściskam a potem bardzo wolno zwalniam napięcie ud starajac się by mięśnie pracowały nei tylko podczas ściskania ale także podczas rozluźniania po każdej serii robię ćwiczenia rozciagające ud: na stojąco przyciągam piętę do pośladka, jedna noga potem druga i jeszcze raz następnie w siadzie na podłodze zbliżam podeszwy stóp do siebie razem i staram się dotknąć kolanami podłogi, też kilka razy powtarzam

Gość mi też się robiły...
... siniaki i nie ćwicze już na tym. Niewygodnie i wolę jednak tradycyjne ćwiczenia... Jak na you tube np.

Gość agrafka jest super
może źle trzymacie tę agrafkę ? ja ściskam nei udami ale kolanami i tym łączeniem do dołu V

Gość agrafka jest super
na początku też to ćwiczenie wydawało mi się trudne i nudne, ale trzeba próbować i ćwiczyć codziennie, teraz czuję że uda się wzmocniły i nie jest już tak trudno, nawet wchodząc po schodach czuję że nogi są silniejsze, naprawdę warto to jest ćwiczenie typowo siłowe, podobne ćwiczenie wykonuje się na siłowni na specjalnym fotelu....ale lepiej ćwiczyć w domu za darmo ćwiczenia siłowe są skuteczniejsze, lepiejkształtują i ujędrniają niż zwykłe machanie nogami na dywanie,

Gość eśka332
polecam to http://hormonwzrostu.edu.pl/2010/11/02/trening-na-jedrny-brzuch-uda-i-posladki-cz-6/ i resztę artykułów z serii, niezłe kompendium wiedzy, ale .. wymaga trochę zaangażowania, generalnie na uda tylko ćwiczenia siłowe i quasi-siłowe, naprawdę działają i to bardzo szybko, przy czym nie należy przesadzać z intensywnością, ale o tym wszystkim poczytasz na blogu

ile trzeba ćwiczyć i w jakiej ilości aby były widoczne efekty? pytanie do dziewczyn, które już to "przeszły"

Gość Portal Feelbeauty.eu
Big Beautiful Women Projekt. Niesamowicie zaskakujące odkrycie tego co oczywiste! Nie ma kobiet brzydkich...są tylko nie wierzące we własne piękno, atrakcyjność i przygniecione krążącym w społeczeństwie stereotypem ...TAKICH FOTEK NIKT BY SIĘ NIE POWSTYDZIŁ !!! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/57/big-beautiful-women-projekt-niesamowicie-zaskakujace-odkrycie-tego-co-oczywiste.html

Gość AneczQ
Jeśli chodzi o efektywne ćwiczenia na uda, to ja radziłabym Ci zakup roweru i jazdę na nim. Sama jeżdżę od kilku lat i widzę efekty. Poza tym jazda na rowerze jest przyjemna. Dodatkowo jest teraz tyle różnych modeli rowerów miejskich np Simple Gianta i kobiety mogą spokojnie na nich jeździć do pracy, na zakupy czy na wycieczkę za miasto.

Gość Alicja_KRK_88
Bardzo dobrym ćwiczeniem na uda jest jeżdżenie na rowerze - super pozwala wyrzeźbić nogi. Od kiedy jeżdżę na giancie od razu zobaczyłam poprawę moich mięśni nóg - są smuklejsze i zgrabniejsze.