Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to

czerwone kropki co to jest?

Polecane posty

to niby naczyniaki- podobno nic takiego a mnie wkurzają bo mam ich dość dużo i wydaje mi sie ze teraz jakoś więcej kilka miałam wcześniej zrobiłam morfologie i płytki mam w porządku próby wątrobowe tez nie robiłam krzepliwości moze powinnam? Mój tato ma pełno takich, mama tez ale mniej w sumie wiele osób by je znalazło na swoim ciele moze warto sie nie przejmować?

Gość dzona
a mi to wycieli wlasnie dzisiaj:))

Gość no straszne
też mam takie kropki od dziecka, myślę że po ojcu :/ słyszałam, że to od przesuszonej skóry, a takową właśnie mam. nie jest to objawem choroby, po prostu nie za fajnie wygląda raczej nie można nic z nimi zrobić, same nie znikają, nie słyszałam też żeby dermatolodzy je usuwali.

Gość viki121
Czerwone kropki są wynikiem złej krzepliwości, która z koleii jest spowodowana chorą wątrobą, radzę zrobić próby wątrobowe i badania na hcv/hbs

Gość rafciu
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.

Gość gość
ja mialam takie kropki byłam u lekarza zapisal Lioton 1000 żel drogi ok 50 zl ,kazal rutinoskorbin zazywać i na drugi dzien bylo po temacie. Siedzialam w miejscu naslonecznionym bardzo jak wyszły maleńkie kropki na rękach wewn. od dloni do łokcia