Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miigotka

wkurza mnie jak rozmawiasz z facetem a on juz mysli ze sie w nim zakochałam ///

Polecane posty

Gość elektroniczny kod
hehe, jesxtes mila a oni mysla ze na nich leci... Tez mnie to wkurzalo:)

Gość elektroniczny kod
*leci=lecisz

Gość miilutka miigotka
upup

Gość a może ...
a mi to miłe, bo ja chce by tak myslał, bo tak jest:) cmok skarbie👄❤️

Gość lulu miranda
jak ja rozmawiam to on mysli ze jestem glupia.

Gość Luiza de Mirabelle
a ja jestem ladna i kazdy sie we mnie kocha

a ja spotyklaam sie z facetem, ktory zawiesil konto na randkach niby mi się nie podobal, ale jest mi przykro,ze znów to ja zostaję sama znów ktoś jest z kimś a ja zawsze sama, sama, sama...

Gość zbytdobryzebygokochac
No i znowu wyszlo jak to dziewczyny klamia. Specjalnie tak robia zeby goscia sprawdzic i fakt niestety tak jest facet wtedy przewaznie mysli, ze jest super, ze ona na niego leci. Ja juz sie nie dam nabrac na te wasze sztuczki. Przyznajcie sie robicie to specjalnie? Ja wiem o tym bo juz 2 razy mialem takie cos, dziewczyny wyraznie byly mna zainteresowane i co? I to, ze dzis nawet kumplami nie jestesmy, bo w ich przypadku nie wchodzilo to w gre. Dalem sie podpuscic, ale koniec tego dobrego. Juz 3 raz sie nie dam

Gość nienawidze głupich bab
Wiecie co dziewczyny? Jesteście podłe!

Gość zbytdobryzebygokochac
elektroniczny kod wiesz co, ja mialem ostatnio tak samo z dziewczyna, zawsze bardzo dobrze mi sie z nia rozmawialo, robilem sobie z niej troszke jaja, bylem mily, a ona myslala, ze ja podrywam, a ja sie po prostu przy niej dobrze bawilem i nadal sie bawie, ale ona teraz juz wie, ze ja nic wiecej od niej nie chce. Ale mam z nia ubaw caly czas, a wczesniej mialem jeszcze wiekszy. Dzis juz wiem, to facet ma sie bawic i nie zwracac na dziewczyny uwagi co one sobie pomysla, bo wiadomo, one klamia, jak tylko facet sie podlozy, wystarczy tylko raz i koniec znajomosci. A to tylko dlatego, ze facetowi zaczyna na takiej dziewczynie zalezec i zamiast ona to docenic ona nim kreci kreci, a wystarczy tylko powiedziec jedno magiczne zdanie, zostanmy przyjaciolmi :)

Gość kod elektroniczny
no ale przeciez facet powinien wyczuc kiedy faktycznie na niego "lecimy", ja z natury jestem mila dla wszystkich , ale mojego wybranka traktuje inaczej, tzn jestem mila+ flirtuje:) a do kolegow tak sie nie zachowywalam... Bo teraz to mam swojego wybranka na dluzej, i dzidziusia oczekujemy. PS. no i vice-versa, kobieta wyczuje kiedy facet sie nia bawi, tzn powinna...ja zawssze robilam sobie jaja gdy ktos mnie podrywal:)

Gość a może ...
Ja pisze o cyzmś innym:) Ja go podrywm, i cche by tak myślał, bo tak jest:) podrywam tylko jednego:) a miłym być? hmm być sobą do każdego, tak według przykazania blizniego, pisma to sie czuje, kto kogo, i co:)