Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loved

Grzywka teraz?

Polecane posty

Problem wielki:p Czy zrobić sobie teraz grzyweczke?:D Sama nie wiem... już miałam grzyweczkę, ale mi odrosła, tak że włosy dosięgają mi już do brody;) I nie wiem... Nie wiem, bo jest ciepło.. i bedzie sie tłuscic i takie tam:p Z drugiej strony, mam proste włoski, takie duzo za ramiona i wiadomo, grzywka to jakies urozmaicenie;) Co sądzicie Kobietki kochane?;)

Gość idiotyczny topik

Gość jolcia3410
ja rok temu zrobilam sobie grzywke i byl to moj ostatni raz

a tam idiotyczny, a które pytania o urode nie są idiotyczne:D

Ja zrobilam sobie na wiosne i bylo super. Ale teraz mam juz jej dosc. Nie dosc , ze pod grzywką czolo sie poci w upał, to jeszcze się ta grzywka przetłuszcza szybciej. No o teraz mam taka dlugosc, ze ani zostawic rozpuszczona ani przypiąc. Bez sensu. na lato grzywki nie polecam.

Gość sta..
ja chodze cale zycie w grzywce... moja mama to wymyslila jak bylam malutka i nie umiem zerwac z tym nalogiem ;) jak tylk oodrosnie - przycinam... musze z tym zerwac :)

Dzieki za odzew, jak widac to wcale nie jest taki prostacki problem:p Ile grzywek, tyle odpowiedzi:P:P Sama nie wiem... Ech... pewnie i tak fryzjer mnie przekona i wyjde zla ze sie skusilam na jakas opcje, jak to ja:D Pozdrawiam serdecznie🌻

Gość zrób sobie
potem jak grzywka będzie Ci przeszkadzała zawsze możesz ją spiąć,poza tym wlos yto nie ręka,odrastają i po kilku miesiącach po grzywce nie będzie śladu:-P