Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Hihi, robota nie zając - nie ucieknie :D Trzymaj się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Truskawkowe studio Napisano Czerwiec 17, 2006 Za jakie grzechy musiałeś znaleść to forum i wykazywać się swoją głupotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 szukalem w google tekstow o masturbacji i pech chcial, ze tu trafilem.....:( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 nic nie szkodzi;) z reszta ja wiem ze nie jestem brzydki a poza tym wcale nie szukam tu dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Truskawkowe studio Napisano Czerwiec 17, 2006 Masz pryszcze i takie powodzenie Ja nie mam pryszczy a nie mam powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach