Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaczek

PYTANKO DO PIĘKNYCH PAŃ

Polecane posty

Gość kozaczek

A jest takie: czy istnieje jakiś program gdzie wpisuje się słowo, lub zdanie i wyskakuje do tego reszta wierszyka, ponieważ ja sam nie umiem układac wierszy, chyba że jakaś piękna Pani będzie chciała napisać mi wierszyk, oczywiście prosze o wierszyk miłosny chcę go dać swojej ukochanej, ale nie umiem układać wierszy, prosiłbym żeby zaczynał się od zdania "już od trzech lat się w Tobie kocham", Z góry dziękuję Pięknym Paniom za odpowiedź i Pozdrawiam Serdecznie, będe bardzo wdzięczny (przepraszam za założenie drugiego topicu)

Gość Brzydka Pani
Ja ci go napisze. Chcesz?

Gość kozaczek
jak najbardziej chcę, będe bardzo wdzięczny, bardzo dziękuję z góry i Pozdrawiam Serdecznie

Gość kozaczek
no oczywiście żeby było że takie zdanko że : "nie nawet nie zwróciłaś na mnie uwagi, ale robię wszystko to co mogę żebyś na mnie spojrzała, coś takiego" będe bardzo wdzięczny dziękuję i Pozdrawiam Serdecznie!

Gość Brzydka Pani
To za trudne dla mnie. Jestem tępa. :-(

Gość
ja Ci go uzupelnie za free... tak bardzo pragnę Twego ciala, Zocha już od trzech lat się w Tobie kocham; nie spie, nie pije, zastyglem w nicosci, patrzac na Ciebie - widze sprosnosci... ...ale nie tylko: czasem tez mysle ze moglbym w pasie objac Cie scisle, na samo wspomnienie o Tobie klekam Juz nie wytrzymam - tak boli mnie reka...

Gość kozaczek
Do Brzydkiej Pani: dziękuję za dobre chęci Do Al Bundy: fajny ale trochę za sprośny, wiesz jakie kobiety są zaraz sobie pomyślą, jaki zboczeniec albo kto, ale dzieki i Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich.

Kocham Cię - trzy lata kocham tajemnicza moja pani lecz mijamy się w pośpiechu a ja tęsknię znów do pani Kocham Cię - trzy lata kocham ale pragnę tej odmiany byś spojrzała na mnie czasem gdy w pośpiechu się mijamy 🌼 :)

Gość to było super
Al:D

Gość konwalijka*
naszpoi sam, jeden wers a jelsi nie, to nie pisz:)

Gość kozaczek
Do Jagina:Dziękuję Bardzo za ten wierszyk jest bardzo ładny, Pozdrawiam Serdecznie