Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

persymonia

Bieszczady

Polecane posty

wczoraj wróciłam. byłam tam 4 raz w życiu ale po 8-letniej przerwie. zakochałam się w tym miejscu ❤️

Gość juz pochwaliłaś sie
no to teraz w polprzysiadach 🖐️

piekne sa Bieszczady ale by je jeszcze zrozumiec swoisty klimat tego miejsca trzeba rozmawiac a konkretnie wypic z miejscowymi . udalo mi sie mialem zaszczyt pic i pogadać od serca z Bieszczadnikami. i w Cisnej w \" Matragonie\" i w Lutowiskach z starszą Pania o pięknej duszy - Polka repatriowana w 1951 roku .

Gość a figa z makiem
Kawunia, ostatnie zdjecia nie dzialaja, te poprzednie - przepiekne.

Gość alicja z krainy
Genek ja tez byłam w Cisnej :-D ale daaaawno temu czy "Matragona"to dawna "siekieryzada"?

Gość madziara58
nigdy nie byłam w Bieszczadach,moze ktoś poleci jakieś fajne miejsce.Dodam ,że mam 2 małych dzieci

Gość alicja z krainy
Niestety,jak ja jezdziłam w Bieszczady,własnie do Cisnej (międzyinnymi ) to spałam na polu namiotowym,kompałam sie w rzece kilka mertow obok pola :-D ehh to były czasy nic Ci w tej sytuacji nie moge poradzic,jednak polecam wyjazd w te okolice ,jest tam pięknie :-)

witam. nie \"Matragona \" to nie \" Siekierezada\" zawsze w Cisnej istnialy to dwa lokale o innym charakterze. \" Matragona\" to lokal taki typu \" setka i serwetka\" z duza sala taneczna i wyszynkiem . a \" Siekierezada \" to stylizowana na styl bieszczadzki knajpka artystyczna z obrazami tutejszej bohemy, np. św. p. Zubowa czy Zdzicha \" krola Gór\' jak o sobie mawial artystr rzezbiarza. za to w \" matragonie \" koncertuje od czasu do czasu zespol niezly \" MPK\' pozdrawiam.

a mi sie otwierają O-O ? :) madziara58-jak z dziećmi to moze w Ustrzykach Hotelik Biały,mozna od nich też wziąć namiary na prywatna kwaterę :) pozdrawiam

Witam wszystkich serdecznie:) Zapraszam Was Moi Drodzy na ten topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2796314 który może miałby się lepiej, gdyby parę osób nowych tam zaglądało! Ja jak zawsze jadę w Bieszki pod koniec września, bo dla mnie jest to najlepszy czas, choć oczywiście Bieszczady odwiedzam również o innych porach roku i zawsze jest mi tam wspaniale:D