Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur*****

Mój facet przegiął na maxa - nie sądzicie????

Polecane posty

Aja sobie nie wyobrażam, żeby mój facet gdzieś bezemnie pojechał zostawiając mnie samą w domu. To on organizuje pikniki, wycieczki, wakacje, grile, imprezy, mozna by powiedziec, ze ja nigdy jeszcze go nigdzie nie wyciagnelam, to on jak dziś wracalismy z Krakowa cala droge mowil, gdzie moglibysmy na wakacje pojechac :) ale gdybym byla na twom miejscu czesciej wychodzilabym sama z domu. zeby burak zobaczyl jak to jest.

Gość Nivis
To wcale nie ejst dobre, jak tylko facet ma inicjatywę, chyba że ktos lubi byc uległym i nie chce przejmowac odpowiedzialności za jakikolwiek wypad czy imprezę.

Gość agusia1504
Też bym sie wkurzyla..pogadaj z nim albo nastepnym razem ty zrob mu taka niespodzianeczke zobaczymy co poczuje..Ale taki zwiazek nie ma sensu..i nawet rozumiem co czujesz bo ja tez mam faceta ktory non stop siedzi przed kompem moze zczasem tez podobnego mi odwali ;) Pogadaj z nim

On przejmuje inicjatywe dlatego, że ma duużo więcej energii odemnie. On wróci z pracy po 13 godzinach i On chce gdzieś jeszcze wyjść. Jest bardzo energicznym człowiekiem i zanim ja coś zaproponuje to on juz poda kilka opcji ;)