Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleńka18

Produkty Rossmana...porady.

Polecane posty

Witam...Chcialabym sie zapytac czy produkty Rossmana sa dobre? bo kusza cena ale mysle ze to moze byc kolejna tania marka nadajaca sie do kosza tak jak Tesco...Uzywałyscie coś Rossmana? I z jakim rezultatem? Proszę o porady...:)

Z produktów robionych dla Rossmana kupiłam ostatnio wodę różaną (taką w szklanej, brązowej buteleczce) za 4,99zł i jestem w szoku, bo jest rewelacyjna:) innych produktów nie znam.

Gość kaskaa5
Poczytaj na Damskiej Torebce. Ponoć niektóre produkty sa niezle.

Gość miałam zel po prysznic
bardzo fajny

Niekiedy kupuję produkty z Rossmana,szczególnie polecam żele pod prysznic,są naprawdę dobre:-)Zwłaszcza kokosowy,ślicznie pachnie;-)

Gość _StudentkA_
A o jakie produkty konkretnie Ci chodzi? Woda różana jest super, pomadka nawilżająca różowa też, niezły jest tez szmpon i odżywka, a właściwie maska do włosów w tej samej serii w słoiczku.

Dziekuje wam wszystkim za tyle komentarzy:)! Widze same pozytywne opinie wiec napewno sobie cos wybiore Rossmana. Nie chodzi mi o konkretne produkty tylko pytam tak ogolnie... Choć zamierzam kupić tą wode różana i pomadke do ust...no i pomysle nad jakims peelingiem Rossmana ponieważ słyszalam ze jest dobry...a potrzebuje pod balsam opalajacy Johnsona.

Gość hhhhhhhhhhhhhh
a ja polecam cala serie isane - tanie i fajne

dla mnie dobry jest krem do stóp z awokado, żele pod prysznic Isana, mleczko do demakijażu i żel do mycia twarzy Rival de loop

Gość a do czego
służy ta woda różana? :o

Gość anonimowa 21 ze slaska
ja od kas wyprobowalam pomadki rossman (akurat nie miala wtedy zbytnio kasy a kosztowala tylko 1,99) to do innych juz nie wrocilam, po co przeplacac