Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca na wtorek

czy przez dwa dni zdązę uzyskać pożyczkę lub kredyt?

Polecane posty

do wtorku potrzebują 1500zł na szkołę.Czy uda mi się go uzyskać w tak szybkim czasie skoro jutro już poniedziaek?Gdzie najszybciej mi się udaOczywiscie mam pracę.

Gość teraz
są tzw w 15min oczywiscie poczekasz z pół godzinki,zabezpieczenie stała praca i zaświadczenie o zarobkach.....udziela ich np LUKAS

ale w Lukasie to chyba się tak szybko dostaie tylko jesli wczesniej splacisz jakis inny kredyt w terminie?

No zgadza sie. W Lukasie to jakis staly klient, gorzej ze studentami, nawet jak pracuja. Do tego liczy sie jeszcze wiek. Ja dostalam szybko w BPH :)

Gość TYLKO NIE PROVIDENT

rozkłada ale to już jest ostatnia rata 600zł + 300za obronę i reszta jest na zdjecia,na obiad dla komisji itp.Sama się wkurwiłam..

provident odpada bo przychodza po kaske co tydzien i odsetki maja okropne!!!

O kurcze ...hm... Naprawdę niskie raty pożyczki Atrakcyjne oprocentowanie gwarantuje wyjątkowo niskie raty Pożyczki Ekspresowej. Szybko i bez zbędnych formalności Odwiedź nasz oddział lub zadzwoń pod numer infolinii 0 801 365 365 (opłata jak za połączenie lokalne), aby dowiedzieć się, jaką kwotę kredytu możemy Ci zaoferować. Wniosek kredytowy wypełni za Ciebie nasz pracownik. Bank PEKAO ...sprobuj :)

Więcej informacji o usługach CitiFinancial, uzyskasz od naszych doradców, którzy są zawsze gotowi, aby odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Napisz do nas lub zadzwoń - 0 801 300 500. Od 500 do 60 000 zł Przy minimum formalności Bez zabezpieczeń i żyrantów Na dowolny cel

Gość dobry wujek
Skąd jesteś? Mogę Ci pożyczyć, bo jak słyszę provident to rzygać mi się chce. agresywny27@o2.pl

jestem z Lubina w sumie to na tydzień czasu potrzebuję

Gość MYśLę
że jeśli masz stałą pracę,możesz wykazać sie zarobkami to taką otrzymasz,banku nie obchodzi czy masz gdzie indziej pożyczkę tylko czy jesteś wypłacalna i tak cie obliczą i powiedza ile mozesz dostać włącznie z tym co spłacasz.JEśli chodzi o LUKASA to wiem że udziela niestety co do słacania to wiadomo że dpowiednio duzo wiecej.

ale w Lukasie to chyba tak szybko się nie udziela.Dają w 15 minut tylko tym co już u nich spłacili jakiś kredyt.

no właśnie wiem bo moja koleżanka tam próbowała i się nie udało dlatego też chciałam gdzie indziej :)

Gość ancia 1985 r
Wiesz, ja mogę Ci załatwić pracę w Berlinie. Praca jako opiekunka dla dzieci w weekendy, za weekend możesz nawet mieć tysiąc euro. Chyba warto co? Daj znać.

Gość LUKAS bank
to tylko przykład jeden z wielu ,poszperaj troche w internecie co mogą zaoferować Ci inne banki

ancia dziekuje bvardzo ale nie skorzystam A ten bank BPH to fajny?

Gość dobry wujek
Nie musimy się gotówkowo rozliczać ;)

Kaśka to ja też zobaczę tam sobie tylko w moim mieście chyba nie ma oddziału BPH Wujku- wolałabym oddać gotówkę niż co innego ;)