Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttt

Szkoda mi jej .

Polecane posty

Gość naganiasz klientów
?

Gość a moze ...
a mi szkoda faceta, ktory ozenil sie np z taka, co widziala w nim kase i oparcie nic wiecej. skoro 150 zl za godizne, mysle, ze taz ozna-dziwa tez tyle go kosztowala, studia, wojaze itp:)

Gość ttttttttttttt
Nie , przegladalem bo ktos inny podal link do tej strony , wiekszosc nie pokazuje twarzy a ona tak , mloda jest , przeciez znajomi na pewno to widzieli .

Gość blue power
jeśli nie robiłaby tego z własnej woli, to nie byłoby tego ogłoszenia w necie

Gość eeeeee tam
niekoniecznie, twarz nie jest wyraźna zreszta ona pewnie nie przejmuje się znajomymi, którzy wchodza na takie strony :o

Gość
ttttttttttttttt - dzieki za linka, wlasnie tego szukalem od dluzszego czasu... masz za to browca. :D

Gość a moze ...
jets bardzo ładna ale i bardzo mloda ile ma? 18? nie dziwie sie ze takie mlode to tylko kasa zycja a potem w wieku 22 zenia sie z bogaczami a potem jets rozowd bo nie bylo milosci, tylko kasa

Gość ttttttttttttt
KLIKNIJ W ZDJECIE TO SIE OTWORZY CALA GALERIA !!!!

Gość eeeeee tam
nie mam zamiaru, bo spodziewam sie tam obrzydliwych fotek :o zreszta i tak żałuje, że weszłam na twój drugi link :o te zdjęcia są obleśne i rzygać mi sie chce jak na nie patrze

Gość miły pan
No sory, ale jak ktoś żąda 1000 zł za noc, to powinien wyglądać adekwatnie do wymaganej ceny. A ta dziewczyna jest strasznie tłuściutka i krótkonoga. Poza tym 1000 zł i brak analu?? To chyba jakaś pomyłka. Co może przez 8 h będę jej masaż robił??

Gość no i co z tego że ma
krótkie nogi,będziesz sie bzykal z jej nogami czy cipką?A anal jest niehigieniczny ibardzo bolesny,nic wiec dziwnego,że go nie preferuje:-PPoza tym ona wcale nie jest gruba!!!!!!!!!!Ruchaj sie idiota z anorektyczka to bedziesz zadowolony!!!!!!!!!!BURAK!!!!!!!!

Gość ttttttttttttt
eeeeee tam >>>> ona nie ma rozbieranych , w mlodym wieku niszczy sobie zycie , ale nie mnie ja oceniac , nie wiem jakie wczesniej miala zycie , moze byla biedna lub cos gorszego , ale i tak mi jej szkoda

Gość zasszokowana
Handel żywym towarem. W dodatku na własne życzenie. Przecież te kobiety wystawiaja się na aukcję i to dobrowolnie. Boże widzisz, a nie grzmisz, to gorsze od prostytucji. A i te męskie komentarze notabene osób, które korzystały z jej usług.

Gość zasszokowana
miły pan------> tu masz ten swój anal, ale pani liczy sobie 2.400 za noc. http://www.odloty.pl/cd/product_info_popup.php/products_id/2234 Ja się zastanawiam, noc to znaczy, że jeśli klient zapragnie to będzie mógł ją posuwać przez 10 h z 15minutowymi przerwami?? Przecież ona po takich 10 h pochwę będzie miała tak szeroką, że cena drastycznie spadnie:P

Gość to tego ten text DO KOSZYKA
:-oTraktują te kobiety jak towar do kupienia w markecie😡

Gość a moze ...
same natski ale wiedza ze faceci glupieja a punkcie sexu i urody no to one ich tak kupuja i sobie robia poprzez sex co chca... nadal uwazam, ze intymna sfrera winna byc dla ukochanej, a nie jakas znajoma czy lola z netu ma to co sie jej nie nalezy i robi sobie co chce.

Gość eeee tam
------->>> no i co z tego że ma skąd wiesz, ze anal jest bolesny? próbowałaś? :p

Gość eeee tam
no ten tekst: "do koszyka" jest nie na miejscu :o

Gość tragediaaaaaaa
I pomysleć, że niektóre z nich mają po 100 wpisów. Jak sobie pomyślę, że mój przyszły albo obecny chłopak byli u którejś z nich. No bo w końcu ktoś tam chodzi, prawda??

Gość no niestety tak
:-(

Gość to już wiem kto tam chodzi
hahahahahahahahahahahahaha "bardzo sexsi bardzo inteligentna kobietka morzna z nia miło i powarznie porozmawiac lubi belikatny masarz ale to moja tajemnica całuski michalle "

Gość no niestety tak
analfabeci i półgłówki tam chodzą:-PMuszą zapłacić kobiecie za seks bo za darmo żadna nie bedzie się chciała kochać z jakimś idiotą,ktory nie potrafi pisać i robi takie błędy:-o

Gość hehehehehehehehehehehee

Gość hehehehehehehehehehehee
a może to te intelignetne dziwki tak o sobie pisza, żeby klientów nagonić??

Gość wszystko możliwe
:-oCzego się nie robi aby przyciągnąć klientów...

Gość o qrwa żeby aż tak się
zlajdaczyć aby pokazywać cipkę całemu światu w necie:-o