Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttt

Szkoda mi jej .

Polecane posty

Gość malinka okrągła
jak ja nieznosze takich panienek o boże co za kretynki ale dz....ki zawsze bedą

Gość nie oceniajcie innych skoro
same nie jestescie swiete

Gość młoda mona
świeta nie jestem ale dupy do netu nie pokazuje

Niektóre z nich to jedna wielka podpucha. Wyretuszowane gładnie ciało i nieproporcjonalnie i aż nazbyt nienaturalnie długie nogi.... e jakaś ściema. Kilka z nich pewnie zamieściło zdjęcia j modelek, same zapraszają klientów a potem wielkie zaskoczenie i mniejsza zapłata. Myslę, że same sobie tych komentarzy nie piszą. No cóż po prostu mamy w Polsce mężczyzn dla, których znalezienie dziewczyny jest zbyt czasochłonnym i nużącym zajęciem. Wolą iść do panienki bo to szybciej, łatwiej i nie trzeba się myć:P

Gość znawcaaaaaaaaaaa
One umieszczaja swoje anonse odplatnie , te zdjecia ktore maja logo odloty sa prawdziwe gdyz robione sa przez pracownikow tego serwisu . Wiekszosc z nich jest naprawde sliczna , do brzydkich nikt by nie chodzil .

Gość łatwy szmal
a większość, jeśli nie wszystkie, to bezrobotne dziewczyny ze wsi...bez szkoły, bez kwalifikacji, a żyć trzeba...

Gość smutne to ale prawdziwe
Myślę, że spora część tych dziewczyn to studentki mieszkające w dużych miastach, chcące zarobić na modne ciuchy i ekskluzywne kosmetyki.

Nie za bardzo rozumiem ! Ona chce mi zapłacić 1000zł za noc !? :o:o:o To by było nieładne z mojej strony :wystarczy jak zrobi grilla i postawi dobre wino ! Pieniedzy jakoś głupio brać i to za sex !? :D