Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina_1979

Co zrobić żeby On wrócił ? ? ?

Polecane posty

Gość Karina_1979

pół roku temu rozstałam się z chłopakiem, bo on poznał inną, jednak on nie chciał ze mną zrywać i mówił że wciąż mnie kocha, po jakimś czasie gdy sytuacja ta się nie zmieniala...czyli on wciąż się z nią spotykał i ze mną też chciał się nadal spotykać i mówił że sytuacja między nią a nim jest zupełnie inna niż między nami... ja już tego nie mogłam wytrzymać i zerwałam. On uszanował moją decyzję i od tego czasu nie mieliśmy żadnego kontaktu... Ja bardzo za nim tęsknię i chciałabym z nim nadal być, ale nie wiem co robić. On się wogóle nie oddzywa, ja też nie. Może gdyby chciał być ze mną to by nawiązał ze mną kontakt, ale z drugiej strony to ja zerwałam i to ja nie chciałam mieć z nim kontaktu. Co powinnam zrobić?

Gość szanuj sie dziewczyno
dobrze zrobilaz zrywajac z nim.. co to znaczy spotykac sie z dwiema dziewczynami, no bez przesady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ile macie lat????

Gość Karina_1979
ja 26 On 34

jakby cie kochal to chocby sie walilo i palilo zrobilby wszystko zeby byc z toba albo zeby cie odzyskac. jezeli facet milczy to od razu wiadomo ze mu nie zalezy. wiem po sobie

Gość szanuj sie dziewczyno
no to nie jestescie malolatami... bo jak przeczytalam, to myslalam ze z liceum jestescie... sory alejego wiek nie przystoi na takie zachowanie....wiem, ze rozstanie boli, ze tesknisz... ale ja bym oficjalnie sie do niego nie odzywala pierwsza..ewentualnie jak masz mozliwosc zaaranzowac nibyprzypadkowe spotkanbie...tak chyba byloby najlepiej.. nic innego nieprzychodzi mi do glowy... ewentualnie postaw wszystko na jedna karte i na szczerosc... zaproponuj spotkanie, opowiedz wszystko jak sie czujesz itd.. ale nie wiesz co przez te pol roku zmienilo sie u niego...

Gość Karina_1979
a może On czeka aż ja zrobię pierwszy krok, bo w końcu to ja z nim zerwałam i dla niego przyczyny tego były niejasne.....nie wiem co powinnam zrobić?

Gość jupiter
taka jest prawda.. nie szkodzi , ze ty zerwalas on powinien zdawac sobie sprawe dlaczego tak postapilas to chyba jasne i kady glupi polapie sie odrazu ze z jego winy nie Twojej wiec nie ma tutaj tlumaczenia ze nie chcials kontaktu on jest facetem i jesli mu zalezy powinien sie odezwac ..

Gość Karina_1979
macie rację, gdyby chciał to by się sam odezwał. po prostu mam czasami takie chwile, gdy już niczego nie jestem pewna, oprócz tego że nadal Go kocham..

Gość jupiter
jesli zalezy mu na tobie czy nawet na przyjazni z toba to wierz mi odezwalby sie , co to wogole za facior ty zerwalas bo sie szanujesz i mimo ze go kochasz , on pownien teraz wykonac pierwszy ruch ON nie ty , wiec przypadkiem nie zrob glupstwa..

Gość nic nie rób
oszalałas on sie nie oddzywał, widocznie tak bardzo nie kochał, a ty nagle chcesz wrócic nawet o tym nie mysl, nie warto, facet spotykał sie z inna dziewczyną bedąc z Tobąa a to oznacza ze nie byc nic wart do diabła z takimi facetami.

Gość olej tego gnoja

Gość z tego co widze to ona pyta
co zrobic zeby wrocil a nie czego ma nie robic ona najwidoczniej chce z nim byc niezaleznie od tego co on zrobil wczesniej jak kochasz to dasz rade dziewczyno! powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cie_kawa.
Karina olej sikiem prostym. niestety po roku moze być to samo - to sa uczucia, nic nie poradzisz. i najgorsze, ze co byś nie zrobila to oni tak nie doceni.

Gość jupiter
tak , ze karina wez sobie do serca te rady bo naprawde zrobilabys glupstwo , a po co dawac mu satysfakcje on cie olal jak mozna spotykac sie z dwiema na raz ...pomysl jaki mial szacunek do ciebie.. pomysl tez , ze on dobrze wie dlaczego zerwalas i on powinien czuc sie winny nie ty , pamietaj na sile nie wymusisz milosci jak cie kocha to da znak zycia , a wtedy przynajmniej bedziesz wiedziec , ze kocha naprawde a tak plulabys sobie tylko w brode bo nigdy nie bedziesz do konca pewna czy kochal jesli odezwiesz sie pierwsza ...przemysl to..nie odezwie nie byl ciebie wart a jesli nawet cos czuje a nie odzywa sie to co to za facior wogole bez jaj .. mysle jednak , ze jesli zalezaloby mu to dlugo by nie wytrzymal i odewalby sie napewno

Gość flore
ja facet, który mówi, że kocha może spotykać się z inną, poza tym to nie dotyczy jedynie mężczyzn. Pomyśl, że Ty kochasz kogoś i zależy Ci na tym związku, czy chciałayś spotykać się z kimś innym...? Myślę, że nie. Poprostu było mu wygodnie spotykać się z wami dwiema, nie zdziwiłabym się, że ta deruga nie wiedział o Tobie. Dobrze zrobiłaś, że skończyłaś tę znajomość. Z tego co piszesz on nie mił szczególnie nic przeciwko.....

Gość pan
z tego co widze..

Gość pan
z tego co widze..

Gość pan
z tego co widze.. i co myslisz ze nawet jesli sie zejda dlugo to potrwa?? przeciez widac ze ma ja w glebokim powazaniu a miloscia jednostronna dlugo nie pociagniesz ... mowie ci nie nie rob

Gość pan
tez uwazam ze szczegolnie nie protestowal , ze zrywasz , wiec moze bal sie nawet sam powiedziec a ty wykonalas tylko robote za niego , jesli siedzi cicho nie zalezy mu

Gość cie_kawa.
Karinko - mężczyzni to ślepa uliczka ewolucji, my ich wychowujemy całe zycie i na ile pozwolisz na tyle Cię będzie szanowal albo nie to jak z dzieckiem..moze to taki podrywacz co rąbie wszystko po drodze? rozumiem, ze jest Ci ciężko, ale teraz czas na jego ruch mialam podobną sytuację, odezwał się - zapozno, już go nie chciałam, wypaliło się we mnie wszystko czekasz o 6mies.za długo a mozna tak czekac i rok i 2 pogrążając się tylko:(

Gość Karina_1979
macie rację, ale bardzo bym chciała żeby On się jeszcze odezwał i żeby chciał jeszcze być ze mną

Gość cie_kawa.
tyle, ze po takim czasie to juz wszystkie ruchy należą do niego, Ty nic nie rób wiesz, bylam kiedys w poodbnej sytuacji i inny facet powiedzial mi, ze tamten przyjdzie na kolanach - odezwał się faktycznie, ale nie ma już co ratować

Gość jupiter
karina to zrozumiale skor go jeszcze kochasz ale naprawde pokaz mu ze masz klase , on byc moze sie opamieta i wroci wtedy dezyzja bedzie nalezec do ciebie zrobisz z tym co zechcesz ale przynajmniej bedziesz miec pewnosc i wlasna satysfakcje , ze sam przyszedl a jesli przyjdzie to znaczy ze mu jednak zalezy inaczej sie nie przekonasz jesli wytrzymals te pol roku to wytrzymasz i wiecej wkocnu znajdziesz kogos kto pokocha cie bezgranicznie

Gość jupiter
i pamietaj nie masz co rozstrzasac" moze by sie odezwal gdybym .. facet jesli mu zalezy to chocby sie walilo , palilo odezwie sie i zaden zakaz go nie powstrzyma nad tym tez pomysl

witaj własnie przechodze cos podobnego i targaja mnie rózne uczucia..tez bylam z facetem krótka bo 3 miechy ale zdazył wcisnąc mi ładny bajer ze kocha ze tylko ja i zadna inna,pokazywal sie zemn myslałam i wierzylam ze jest dobrym facetem ale bardzo sie pomylilam nie tylko ja bo wszyscy moi znajomi..az wkoncu pokazal sowja prawdziwa twarz spotykal sie zem na i z jeszcze jedna panna..ustawial sie w jeden dzien zem na w inny z nia az kiedys sparwdzialm go dzowniac i byl z nia!oczywiscie nie poakzal sie juz przyznal sie prze tel ze jest inna tez mial kilka razy dni skruchy ze przeprasza ze jest skurwielem ze wie ze skrzywdzil i zmarnowal cos fajnego..zarzekal sie ze przyjedzie i wszytsko wyjasni bo byl za granica własnie wrócil wykonałam tel zeby zapytac sie czy jednak przyjedzie i odebrala ona..nie odzywa sie 2 dni ja tez nie napisalam tylko ze nie zasluguje na miano czlowieka i ze nie ma honoru..jak jest sam pisze przeprasza a przy niej jedzie po mnie ostro...mam dosc zalezalo mi strasznie ale juz nie chce tych wyjasnien..mam dni ze tesknie bo bylo dobrze mi z nim ale wiem ze ne wolno mi ze nie jest dla mnie..w sumie jedyne co moge ci poradzic to nie odzywaj sie ja pisalam ciagle i to byl blad pozdrawiam cie

Gość hmmmmmm_m
a jestes pewna ze chcialabys jeszcze z nim byc?

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.