Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny człowiek

PYTANIE DO KOBIET OD FACETA

Polecane posty

Gość normalny człowiek

Witam ! Mam 21 lat, studiuję 2 kierunki, jestem koleżeński wobec wszystkich, miły, kulturalny...mam dużo kolegów i koleżanek... wszyscy co mnie znają mówią, że jestem super, że o wszystkim można ze mną porozmawiać... dziewczyny mówią mi wprost, że niczego mi nie brakuję... ale nigdy nie miałem dziewczyny... skoro tak wszyscy mnie lubią to dlaczego jestem sam ?????? kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz jak większośc moich przyjaciół kogoś ma czuję się dziwnie... nie mam z kim iśc do kina no to chodze sam no ale ile tak można... wszyscy sie dziwią, że jestem sam...

Gość _StudentkA_
Może w stosunku do kobiet na ogół zachowujesz się bardziej jak kumpel, jak brat, zamiast trochę pouwodzić :)

Gość a m o ż e
za dobry jesteś i boją się :)

Moze jestes dla dziewczyn za bardzo idealny i sie poprostu boja, ze one Tobie w zyciu nie dorownaja... No bo jesli faktycznie super z Ciebie facet to nie widze innego powodu...

Gość karolcia24
Może jak jesteś taki super, to myślą, ze taki fajny koleś na pewno już ma dziewczynęl. A może masz jednak jakąś wadę, która utrudnia Ci poznanie dziewczyn. Może np. za dużo mówisz o sobie?

aha, i sa jeszcze takie kobiety (znam osobiscie sporo takich przypadkow) ze jak sie trafia porzadny facet to uciekaja gdzie pieprz rosnie a w zwiazki z prawdziwymi dupkami laduja sie nalogowo-chore ale i tak bywa

Gość dziewczyna jak malina
Ja mam podobnie tyle ze jestem dziewczyną. Czesto słysze od chłopaków "to niemozliwe ze taka fajna dziewczyna nie ma faceta", albo "taka fajna dziewczyna pewnie nie zainteresowałaby sie mną"

Gość nie wiem może
a może masz wiele wad, o których nie wiesz, których nie widzisz? o których znajomi boją się Ci powiedzieć? albo mówią a Ty im nie wierzysz? może idealizujesz swój wizerunek żeby ludzie na forum Cię dowartościowali? może jesteś narcyzem? albo snobem? oczywiście to tylko moje spekulacje, nie wiem jak jest naprawdę, ale gdybyś faktycznie był tak super, bez problemu znalazłbyś sobie świetną dziewczynę. Zresztą... szukasz w ogóle?

a probowales kiedys zaprosic dziewczyne do kina, na kawe, na impreze, okazac jej, ze sie nia interesujesz?? myslisz, ze dziewczyna sama do ciebie przyjdzie i zapyta: chcesz, bym byla twoja dziewczyna? na swiecie tak to jest juz urzadzone, ze to mezczyni zabiegaja o wzgledy kobiet. jesli poznasz dziewczyne, ktora ci sie spodoba, bedziesz sie dobrze czul w jej towarzystwie, zapros ja gdzies, okaz troske, opieke, zainteresowanie jej osoba..... W kazdym razie musisz wykonac pierwszy krok, bo dziewczyny przewaznie nie podrywaja sobie chlopakow.

albo masz baaaardzo niskie EQ (czesta przypadlosc ludzi z duzym IQ) i wtedy to by byla kwestia popracowania nad inteligencja emocjonalna-baaardzo pomaga w kontaktach z innymi ludzmi, no ale to tylko takie moje gdybanie, no bo przeciez Cie nie znamy i przez forum nie stwierdzimy co jest nie tak

Gość nie wiem może
przepraszam, może to głupie pytanie, ale nie wiem.... co to jest EQ?

Gość fsfsfsfss
gosciu sie juz dawno zawinal a wy sie produkujecie..;)

tzn chodzilo mi o to ze to czesta przypadlosc ludzi inteligentnych a mimo to majacych problemy z nawiazywaniem kontaktow z innymi ludzmi

IQ odnosci sie do zwyklej inteligencji (no to chodzi o te testy zeby stwierdzic czy ktos jest bystry czy nie-takie co to byly kiedys na TVN), a EQ sie odnosi do inteligencji emocjonalnej (pewno tez sa takie testy ale moze mniej popularne i na innej zasadzie), no i jak ktos ma niskie to EQ no to ja mu niezazdroszcze...

Gość normalny człowiek
nie jestem żadnym snobem i nie chcę żeby ktoś mnie tu wychwalał, żeby było jasne !!!!!! jestem z kolei jedynakiem, czy to dla dziewczyn problem ???

kuźwa, to podejdz i zagadaj, a nie siedzisz na dupie i smecisz!! to tak jak w tym dowcipie: facet modli sie dniami i nocami do Boga, by dal my wygrana na loterii, na co zniecierpliwiony Bog w koncu odpowiada: \" Daj mi szanse, KUP LOS\"!

Gość _StudentkA_
Np dla mnie to nie jest problem. I nie znam dziewczyny która miałaby z tym jakiś wielki problem i segregowała od razu facetów pod względem posiadania lub nie posiadania rodzeństwa.

i nie sluchaj tych glupawych porad pseudointelektualistek, produkujacych sie na temat IQ, tylko zaczniej DZIALAC zamiast rozmyslac nad soba.

Gość normalny człowiek
ostatnio jak zadziałałem to dziewczyna stwierdziła, że jedynacy są rozpieszczenie i w ogóle myślą tylko o sobie... JA DAM WSZYSTKIM RADĘ... NAJGORSZE CO MOŻNA ZROBIĆ TO OD RAZU KOGOŚ ZASZUFLATKOWAĆ.. STRASZNE... przykład 2 >> skoro studiuję 2 kierunki to muszę byc jakis nienormalny albo jak coś powiem to jest to często postrzegane jako wymądrzanie się... ostatnio stwierdziłem, że nic nie będę mówił

do zunii czy jak jej tam-sama jestem glupia-jak facet ma problem i chce porad to mu kazdy radzi jak umie-ja osobiscie znam kilku zajebiscie inteligentnych facetow, cztery jezyki , trzy kierunki, mnostwo przyjaciol, a jak przyszlo do zwiazkow z babami to za cholere sobie nie radzili-i co? nagle im inteligencji brakowalo??? to wez sie zastanow zanim kogos objedziesz za dobre checi

co by nie gadać świetny facet zasługuje na świetną babeczkę świetnę pod każdym względem świetną dla niego samego reszta się nie liczy :D

kasienko_sw, dobrze, ze wyszlo szydlo z worka i sie przyznalas, zes glupia :)

Gość 19tolatka
bo czasem tak poprostu jest. Mam podobny problem- masz poprostu zadko spotykany rodzaj chemii ;). Kiedys mam nadzieje odnajdziemy 2-gie połówki (kiedyś znaczy najpóźniej do zimy bo ja nie chce znowu sama marznąć ;) )

Gość 19tolatka
no tak, nie będę poprawiać błędów ale jestem ich wbrew pozorą świadoma :D literówki ;)

Gość normalny człowiek
19tolatka wierzę w Twoją świadomość :-) a na błędy nie zwracam uwagi

Gość sadysta
moze jestes za bardzo wstydliwy na zrobienie pierwszego ruchu, a jak sobie wypijesz to jestes zbyt natarczywy i laski od ciebie po prostu uciekaja, uwazaja cie za fajnego kumpla ale nic wiecej ich do ciebie nie przyciaga. a masz fajna fure?