Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajmi

brak okresu, stres, dziwny kolor uplawow

Polecane posty

Gość sajmi

witam serdecznie wszystkich, chodzi o moja dziewczyna zaczynam sie o nia martwic namawialem ja do wizyty u ginekologa ale caly czas powtarza ze nie ma teraz czasu...no wiec 5 dni przed okresem zauwazyla wydzielanie sie uplawow koloru brazowego trwalo to tylko jeden dzien, okres mial przyjsc za 5 dni, nie pojawil sie natomiast znowu zaczely wydzielac sie uplawy koloru brazowego i trwalo to ok 4-5 dni, po wspomnianych 5 dniach uplawy przestaly sie wydzielac natomiast okres dalej sie nie pojawil obecnie jest juz 17 dzien bez okresu, wspomne jeszcze tylko ze moja dziewczyna bardzo czesto sie stresuje okres tez nie raz sie jej przesuwal czesto bywalo ze co miesiac bylo inaczej raz co 28 raz co 24 raz nawet 42 dni, obecnie tez narazona jest na wielki stres i widze po niej ze wszystkim sie przejmuje i martwi (sesja zaliczenia egzaminy, kradziez, etc), jakis rok temu okres spoznial sie jej 16 dni i ginekolog przepisal jej lutein po zarzyciu kilku tabletek okres pojawil sie obecnie bierze luteine od ok 4-6 dni i powiekszyly sie jej piersi oraz bola ja sutki, o ciazy chyba nie mam mowy (przynajmniej taka mam nadzieje) od ostatniego okesu wspolzylismy tylko raz i byl to dzien zaraz po ostatnim okresie (dzien nieplodny?) zabezpieczylismy sie (prezerwatywa) oraz byl to stosunek przerywany (mimo prezerwatywy), co to moze byc najbardziej zastanawiaja mnie te brazowe uplawy mimo ze juz sie nie wydzielaja ? martwie sie o nia czy slusznie? powinna isc do ginekologo czy to wszystko to wynik ogromnego stresu jaki teraz prezywa ?

Gość lornetka
nic ci nie poradzimy, trzeba iść do lekarza, może być to tylko stres a może jakis stan zapalny

Gość ela3456
namow ja na zrobienie testu ciazowego to raz dwa rzeczywiscie pod wplywem duzego przeciagajacego sie stresu okres moze sie spozniac ale nie lekcewazcie tego niech skonczy brac ta luteine zrobi test i do ginka jakby dalej nie bylo poprawy a prdede wszystkim sam postaraj sie jej jakos pomoc moze zabierz do kina spacer nawet krorki dwudniowy wyjazd cokolwiek zeby troche odetchnela

Gość sajmi
chcialbym ja zabrac do kina na spacer czy gdzies wyjechac niestety obecna sytuacja na to nie pozwala ona studiuje w gdzie indziej niz ja nie mamy niestety mozliwosci sie spotkac potrwa to moze jeszcze z tyg a pozniej jej to wszystko jakos wynagrodze... czy bolace sutki zawsze sa oznaka ciazy ? btw przed kazdym okresem bolaly ja piersi ale nie wiem czy sutki tez

Gość buch
ciekawe czu każdy facet tak analizuje uplawy swojej dziwczyny :P ja mojemu kiedys tlumaczylam jak co dziala i kiedy mozna troche wyluzowac z antykoncepcja... ale wydaje sie ze niewiele z tego zapamietal :) ...sajmi... a może Ty medycyne studiujesz czy cos takiego, ześ taki w temacie :D ??

Gość sajmi
nie studiuje medycyny poprostu to moja dziewczyna i martwie sie o nia, interesuje sie wszystkim co sie z nia dzieje i zawsze ja prosze zeby mi wszystko mowila, jak czegos nie wiem to albo sprawdzam w necie albo korzystam z innych zrodel, a odnosnie opisanego przeze mnie problemu...czy ktos moze jeszcze cos dodac ?