Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgh

jutro egzamin a nic nie umiem

Polecane posty

Gość fgh

pomocy.. jutro ide na sciecie..nic nie umiem i jeszcze nie chce mi sie uczyc... zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce..

Gość przegrałeś życie_

Gość antiba
mam dokładnie to samo jutro o 16 godzina zero, a ja siedze przed kompem i robie wszystko zeby nie robić nic :(

Gość
nie panikuj, coś pamiętasz chociażby z wykładów.

Gość fgh
a ja mam egzamin o 13..

Gość antiba
a z czego wogóle masz ten egz?

Gość przegrałeś życie_
nigdy nie miałem dziewczyny ale za to zerżnąłem zestaw wypoczynkowy Victoria: wersalka + 2 pufy

Gość mam być wdzięczna za co
pytam się :classic_cool:

Gość fgh
trzeba na poczatek chodzic na te wyklady zeby cos pamietac... a pozniej rozumiec prawniczy belkot:(

Gość fgh
milusi egzamin z prawa prywatnego miedzynarodowego a Ty z czego masz egz?

Gość antiba
to fakt trzeba chodzić, żeby coś wiedzieć. Ja nie chodziłam więc nie wiem. Ale wierze w cuda. No to z czego piszesz?

Gość antiba
bedzie dobrze, trzeba w to wierzyć :0 jeszcze... hehe ja pisze z prawa samorządu terytorialnego brrrr....

Gość matrwa
miałem juz ppm

Gość fgh
wiara nic nie da.. trzeba sciagi robic :)

Gość fgh
i jakie pytania miales na egz z ppm?

Gość ooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mam być wdzięczna? Za co pytam się? Za niepokój, za nieprzespane noce? Za zwątpienia, za obiecany raj, na który pewnie nie zasłużę? Może za to, że żyje właśnie tu, Że kobiety mają coraz więcej praw? Za internet, pokemony, DVD? Za łagodną muzykę w radio? Za tanie podróby drogich perfum? Za możliwość płacenia w sklepach kartą? Przenoszenie lektur na ekrany kin? Supermarkety, promocje i obniżki? Mam być wdzięczna? Za co pytam się? Za lycrę, za zakupy w TV shopie? Audiotele, anoreksję, diety cud? Wściekłe krowy i pryszczate świnie? EURO, NATO, białe rejestracje? Małą sztukę, wielką fonografię? Aromat identyczny z naturalnym? Za smallbusiness i big brother? Nie chcę ciastka z kremem Tortu i wisienki Nie chcę bransoletek Uwiera mnie sznur pereł

Gość fgh
a we wtorek tez mam egzamin i jeszcze w srode fajnie co? a pozniej jeszcze w piatek a w nastepnym tyg to : pon, sr, czw i koniec maratonu

Gość matrwa
Miałem test ale generalnie to pytanie głównie były o właściwość prawa w konkretnej sytuacji czyli w sumie na podstawie sanmej konwencji wystarczyło napisac ale był kilka z czesci ogólnej typu co to jest łącznik albo dostosowanie. Nie uczyłem sie w ogóle postepowania miedzynarodowego i Konwencji z tym zwiazanych a z tego było az 5 pytan ale spoko i tak poszło. Trzyma sie jutro:)))

Gość fgh
hmmm.. lepiej egz miec juz za soba i czekac na wyniki trzymam kciuki My humps, bedzie dobrze:) a z czego te wyniki?

Gość zakrętkaa
ja jutro mam wyniki ze statystyki ale wiem ze nie zaliczyłam bo facet dowalil takie zadania..... trudno bedzie wrzesien!! i wakacje przegrane bo bede myslec o tej statystyce caly czas.. :(

Gość fgh
a moze zaliczylas? nie badz pesymistyka (wiem, latwo powiedziec) ja mam statystyke w nastepny piatek, ale jeszcze sie nie przejmuje.. narazie na glowie mam ppm.. hmm.. chyba raczej w dupie.. bo sie nie ucze..

Gość antiba
statystyka jest ok :) mi sie tak spodobała, że zaczęłam się spotykać z moim doktorkiem :P

Gość martenka82
hej! A myślałam, ze tylko mi się nie chce uczyć. Chce mi się płakać. Niedługo egzamin a ja kompletnie nic nie zrobiłam;( Zamiast tego siedze tu na forum.Pewnie go obleje. Cały czas myśle tylko jaką by tu ściąge zrobić. Wiem, jestem beznadziejna ;-(((( Pozdrowienia dla wszystkich załamanych egzaminem

fgh----> Egzamin był z geografi politycznej dzisiaj, pytania też były masakryczne, byłam pewna że umiem, ze napisanie tego testu to kwestia pójścia... Okazało sie inaczej... Także nie wiem czy nie poległam, a pozatym dzić też miałam jeszcze jeden egzamin z prawa wspólnotowego- 14 pytań, 16 min:/ Tez nie wiem jak to będzie... jakoś perspektywa września mnie nie pociesza... Choć jedno chciałabym zdać:(

Gość Kropelkaaa
Ja mam jutro o 10.00 :O

Gość fgh
martenka82 - nie jestes beznadziejna:) glowa do gory pociesz sie tym ze ja mam 7 egzaminow i jeszcze na zaden nie umiem i nie wiem czy bede umiec.. no moze na jezykach sie popisze.. a reszta hmm to dno i wodorosty... dziewczyny, ale ja naprawde nic na jutro nie umiem, a nie tylko tak gadam moze macie jakies sposoby na zmuszenie sie do nauki?