Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgh

jutro egzamin a nic nie umiem

Polecane posty

Gość antiba
zmusic sie samemu nie można, przynajmniej ja nie potrafie. Różnie bywa czasami mam tak, że dostaje kopa i poprostu to robie, innym razem mam wszystko w d... i nic mi sie nie chce tak jak dzisiaj. I nawet sie tym nie przejmuje. Oprócz wiedzy przyda się jeszcze odrobina szczęścia :)

Gość fgh
ja chyba jutro umre... nie przejmowalabym sie tym tak, gdyby egzamin byl w formie testu a tu zonk i pisemny... plakac mi sie chce, a moze pojde spac i wszystko mnie.. najwyzej czeka mnie wrzesien. jak moj kumpel powiedzial wrzesnie to taki piekny miesiac, kolorowe liscie i kasztany :P

Gość Maziki 2
Przepraszam ale co Ty właściwie fgh robiłaś cały rok skoro na nic jeszcze nie umiesz???

Gość fgh
ojj jaki rok?:P pol roku.. przez pol roku sie lenilam a co tu robic?:) no to moze po wiekszym zastanowieniu... umiem na 3 egz :P a przynajmniej sie orientuje...

Gość ja też mm jutro egz
i boję się jak cholera:O miałam się uczyć cały tydzien a nici z tego:O i nie umiem się zmusić próbowałam róznych sposobów ale nic nie skutkuje:O tymbardziej ze babka siekiera to i tak wiem ze jak walnie pytania to mi w piety pojdzie:O a wiem ze jutro na egz będę się wyzywała że nie uczyłam się ile powinnam ściągi odpadają jak złapie to już klops więc nie ryzykuje zresztą tyle tego że nie połapałabym się:O trzymam za was kciuki jutro:D ps.ja state do dziś nie wiem jak zdałam:D:D:D

Gość ja też mm jutro egz
np u mnie na egz to całkiem inna bajka niż zajęcia więc mimo że się uczysz na zajęcia to na egz się raczej nie przydaje:O

Gość fgh
dziewczeta:) bede mykac, spojrze jeszcze na notatki .. zabki, paciorek i nyny:P powodzenia:* dajcie jutro znac jak poszly egzaminy

Gość fgh
jeden egz z glowy, ale jutro kolejny i nie wiem czy nie gorszy:( no i jak zwykle uczyc mi sie nie chce, ale musze musze musze (caly czas sobie to powtarzam) a Wam jak idzie?

Gość ja też jutro ma egz
poszło jak tako po japońsku;) pytania z kosmosu:O napisałam ale co z ego wyjdzie okaże się 27:O i jakby co koniec sesjii:D:D:D:D:D tzn zostaje zalicznie ale to jak wrócę z wyjazdu bo nie chce mi sie teraz iść:P wieć trzymam za was kciuki:D mykam spać bo jutro wyjazd w świat:D

Gość michal fiodorczuk
to czabyło sie uczyc kurwa :)

Gość gzgzggzg
oni to juz dawno magistrami sa debilu

Gość sHIT
gzgzgzg hahaha rozniosłeś mnie tym:D

Gość Huehiegość
Huehue

Gość Huehiegość
A co teraz.. Pewnie jyz sa profesorami po 11 latach