Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula29

Dziwne upławy

Polecane posty

Gość paula29

od jakiegoś czasu mam dziwne upławy, które zauważyłam jak się kapię w wannie, wypływa mi wtedy jakś beżowa wydzielina, która wygląda w wodzie jak skóra, ale jak weżmie się ją do ręki to jest jakaś taka galaretowata. Co to może być?

Gość ginekolog będzie wiedział

Gość niekoniecznie bo
ciągle trafiam na patałachów :(

Gość odswiezam

Gość taka wydzielina
jest podczas dni płodnych, nigdy wczesniej takiej nie miałaś?, moze nie zauważyłaś?

Gość A może to meduza -

Gość onatowie
jeśli to masz codziennie i do tego swędzenie i pieczenie to musisz pość do ginekologa. Żadne bez recepty nie pomogą, maści, tantum rosa...to nie pomaga na dłużej. Spróbuj iść nie tylko do jednego ginekologa, ja bylam u jednej babki to powiedziala mi,ze nic mi nie jest u drugiej ,ze mam uczulenie. Dopiero jak poszlam do 3 to wreszcie potwierdzila,ze mam upławy i wcale tak latwo się tego nie da wyleczyć. ja już bede 3 lek probowac;/

Gość paula29
ja oprócz tej dziwnej wydzieliny mam upławy, a także szczypanie, pieczenie i pękanie ujścia pochwy. Te dolegliwości utrzymują się u mnie od 4 lat, chodziłam do róznych ginekologów, robiłam USG dopochwowe, cytologię i wyszło wszzystko ok. Każdy powtarzał,że nic mi nie jest, a ostatni u którego byłam to Profesor, który specjalizuje się w chlamydii (bo myślałam, że mam to świństwo) powiedział, że to od otarcia i zakazał nosić mi spodnie - szczególnie jeansy. Ale powiedzial,zeby po 30-tce zrobic badanie na HPV. Mówicie, że taka wydzielina jest normalna podczas dni płodnych? J awcześniej nic takiego nie zaobserwowałam. A i jeszcze jedno - czasami do kąpieli wkładam sobie tampony, a ten śluz także jest widoczny w w annie, więc może coś sie złuszcza przy ujściu pochwy? Sama nie wiem, a głupio mi tłumaczyć tak lekarzowi.

Gość pomocyyyyyyy

Gość ponawiam pytanieee

Gość a po cholerę wkładasz
do kąpieli tampon?

Gość chce ci pomoc
Napisz,czy miaslas robione podstawowe badania -posiew i czystosc?

Gość paula29
nie miała, moja ginekolog powiedziała, że nie widzi potrzeby, bo cytologia dobra

Gość chce ci pomoc
Pop pierwsze zmien ginekologa,przy takich dolegliwosciach trzeba zrobic te badania. Cytologia nawet dobra nie oznacza,ze powyzsze badania tez sa dobre.

Gość paula29
w ostatnim czasie zmieniałam 3 razy i żaden nie dał mi skierowania na dodatkowe badania może dlatego, że wszycy byli państwowi :(

Gość chce ci pomoc
To poszukaj laboratorium w ktorym pobieraja wymaz i zrob te badania prywatnie. Ominiesz w ten sposob prywatna wizyte u gina a koszt badan to ok.50 zl.

Gość chce ci pomoc
Gdzie mieszkasz?

Gość w warszawie

Gość nie zakładaj tamponu do
kapieli. ścianki pochwy są rozszechone i łatwiej dostaje się do środka woda, która tampon chłonie.

Gość chłe chłe chłe
a w Toruniu w ogóle nie robią badań na posiewy i wymazy z pochwy bo nie ma gdzie, czujecie ??!!! Jeżeli się mylę, to proszę o info :)

kurde. mnie badanie na czystosc robi ginka przy kazdej wizcie a raz do roku cytologie.

Gość chce ci pomoc
http://www.bakter.pl/ To jest dobre warszawskie laboratorium Zadzwon do nich i lec teraz albo jutro z rana. Przed badaniem umyj sie sama woda.

Gość paula29
moja ginekolog mówiła, żeby zakładać tampon, bo często płyny do kąpieli podrażniaja i uczulają

Gość paula29
nie wyświetla mi sie strona bakter

Gość paula29
juz nie mam siły ciągle szukać ... może ktoś poleci jakiegoś w warszawie, który nie będzie mnie zbywał i zan się na rzeczy

Gość paula29
do chce ci pomóc możesz podac adres tego labolatorium bakter i telefon jeśli możesz