Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula29

Dziwne upławy

Polecane posty

wreszcie udało mi się wejść na stronę bakter. dopiero przez google udało mi się ją otworzyć: http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial_s&hl=pl&q=www.bakter.pl&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Laboratorium BAKTER w skrócie: Zakład Opieki Zdrowotnej nr RZOZ 1285 Zakres działalności: Mikrobiologia - Analityka Historia: Działa od 1992 roku Kierownik: mgr Krystyna Mendelska Adres: Warszawa, ul. Targowa 63/4 Godziny otwarcia: pon. - pn. 7:30 - 18:00; sob. 8:00 - 12:00 Pobieranie krwi: pon. - pn. 7:30 - 11:30; sob. 8:00 - 12:00

LABORATORIUM MIKROBIOLOGICZNE I ANALITYCZNE \"Bakter\" ul. Targowa 63 m. 4 03-729 Warszawa tel. (0-22) 670 49 39; 670 15 65 tel. pracownia analityki (0-22) 741 20 55 tel./fax (0-22) 619 52 02 e-mail: lab@bakter.pl Godziny otwarcia laboratorium: poniedziałek - piątek : 7:30 - 18:00 sobota : 8:00 - 12:00 W dni powszednie do godz. 20:00 i w soboty do 14:00 istnieje możliwość uzyskania telefonicznej informacji odnośnie wykonywanych badań oraz wyników. Pobieranie materiału do badań bakteriologicznych: poniedziałek - piątek : 7:30 - 18:00 sobota : 8:00 - 12:00 Pobieranie krwi: poniedziałek - piątek : 7:30 - 11:30 sobota : 8:00 - 12:00

Gość dzięki za namiary

Gość chce ci pomoc
I jeszcze jedno ,oprocz posiewu i czystosci zrob sobie dodatkowo wymaz na bakterie beztlenowe. Bedziesz miala komplet badan.

a po co naraz tyle badan??/ zrob sobie posiew w kierunku grzybow i bakterii z antybiogramem

Gość chce ci pomoc
oczywiscie plus bakterie beztlenowe. Nieraz jest tak ,ze tylko sa beztlenowce a pozostale badania ok. Doplacisz 10 zl a bedziesz miala wszystko.

Gość a możecie powiedzieć jak
wygląda takie badanie? normalnie na fotelu ginekologicznym? a interpretują wyniki?

Gość góra

pewnie pobierają wymaz z pochwy rozmnażają go jakiś czas, po paru dniach oglądają pod mikroskopem i dają ci wyniki :)

Gość ktoś??
witam :-) Ja też miałam takie coś w sumie jeszcze z tym walcze.Miałam białe i wyglądające jak twarożek upławy i kupiłam maść CLOTRIMAZOL pomogło :-) teraz mam galaretowate upławy i jeszcze czuje swedzenie i pieczenie ale juz czuje ze jest ogromna poprawa.Takze polecam ta masz :-)pozdrawiam

Gość co do prolaktyny
co do upławów też mam problem: nic mnie nie swędzi nie piecze zrobiłam stopień czystości wszelkie bakterie chlamydie itp. nadżerki też nie mam. uciążliwe to jest bo muszę wchodzić z wkładką.