Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarnkopiasku

jak się szybko opalić

Polecane posty

Gość ziarnkopiasku

cześć gwiazdeczki może znacie sposób na piękną i szybką opalenizne a może poradzicie który balsam brązujący jest najlepszy

Gość idz na solarium

Gość ziarnkopiasku
ale jaki przyśpieszacz masz na myśli

nie wiem..jest bardzo duzo do wyboru. I nie sadze zebby drogie dawaly lepsze wyniki od tanszych:)

Gość cccccccccccccccc
oliwka najlepsza na swicie - taka zwykla dla dzieci

Gość ziarnkopiasku
a balsamy brazujące dove jonhson czy garnier ktore nie daja plam

Gość ja wolę opalać się na słoneczq
nie lubie smoopalczy ani balsamow brązujących bo trzeba je bardzo dokladnie,starannie i precyzyjnie nakladać aby nie bylo pam,przebarwień i nierownoći na skorze a opalenizna bya jednolita:-PNa solarkę też nie lubię chodzić,wybieram wiec zawsze slońce i olejek do opalania;-)

Przyspieszacz jest dobry na każde kolejne opalanie, na to pierwsze nasmaruj się kremem z filtrem. W zeszłym roku było słabe słońce nasmarowałam się olejkiem, oblałam wodą i tak leżałam przez 2 h, wróciłam do domu cała poparzona. A teraz słońce jest jeszcze większe. Solarium to dobry pomysł, ale u mnie 10 min solarium to 10 zł, jak dla mnie za dużo. Zważywszy, że widzę efekty wtedy kiedy chodzę 2 x w tygodniu. Mam samoopalacz Kolastyny, ale, żeby nie było śladów trzeba nasmarować całe ciało i to bardzo starannie, a tak naprawdę zawsze znajdzie się miejsce, w którym samoopalacz nałożyłam mało starannie. Więc tak jak mówię krem do opalania z filtrem i słoneczko:D