Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi binka

Jak sie zachować na tej rozmowie.... POMÓŻCIE MI PROSZĘ

Polecane posty

Gość bi binka

Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną. Miałam sie nauczyć kodeksów i ustaw... uczyłam się, czytałam ale nic z tego :( miałam kilka dni i stracha. Boję sie tej rozmowy nie wiem jak się zachować i co powiedzieć jak będą zadawali pytania. Powiedzieć wprost, że nie umiem?? Świta mi co 10 słowo nie będę sie jąkała :(

Gość a po co mówić ...
siedzieć i odpowiadać, a jak masz plasnąć że nic nie umiesz to lepiej nie iść wogóle. Nie będziesz wiedziała to wezmą inną i tyle. Nie będzie tak źle.

Gość bi binka
No tak w sumie racja .... Siedzieć i odpowiadać - no z tym odpowiadaniem będzie właśnie kłopot. Nie będę wiedziała jak siezachować i co powiedzieć jak mnie zapytają i będzie cisza :(

Gość zenujace
to nie odpowiadaj na oferty, jak nie masz stosownych kwalifikacji zawodowych. aby nauczyc sie kodeksow i ustaw to wymaga troche wiecej czasu i praktyki niz kilka dni

Gość no to nie idz
ja bym nie szla natakarozmowe, jak wiem o co beda pytac i wiem, ze nie umiem....nie lubie sie kompromitowac

Gość hmmmmmmmmm
a jaka to praca?

Gość bi binka
jest to praca w wojskowej komendzie

Gość bi binka
do żenujące - widzisz jakosmnie zakwalifikowali na te rozmowe widać miałam inne plusy potrzebne do tej pracy np. odpowiednie zaświadczenia

Gość zenujace
co z tego ze masz "odpowiednie" zaswiadczenia, skoro tak naprawde nie potwierdzaja one twoich kwalifikacji - nie masz wiedzy wymaganej przez potencjalnego pracodawce

Gość zaswiadczenia
bezpieczenstwa. Moge pracowac z dokumentami zastrzeżonymi a mało kto to posiada. Resztę kwalifikacji jakie wymagali mam, mam sie douczyć tych ustaw przecież skoro mam doświadczenie i kwalifikacje któryh wymagają a mam sie tylko douczyć tekstu to chyba nie znaczy że nie powinnam odpowiadać na ogloszenie... gdybym nie spełniała wymagań nie szła bym na rozmowę to chyba jasne.

Gość Uczylaś się
ale się nie nauczylaś :-D, więc nie wiem o co wlaściwie tobie chodzi, zalezy tobie na tej pracy czy nie ?